上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
54  11.0k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 12:09 PM 發表

咁即係隨時ON CALL啦~~~:smile_30: 咁我地一有野玩就即刻搵你喇~~
你有曬我所有電話架喇?

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 12:33 PM 發表

真係到時真係唔知點好BOR~~:smile_27:
真係既話...到時梗係扮傻喇....:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 12:36 PM 發表

我有你4個NUMBER LO~
1. 9XXXXXX1
2. 6XXXXXX6
3. 6XXXXXX5
4. 13XXXXXXXX5:smile_30:

如果有UPDATE快D話返比我知~~:smile_38:
果然高手...:smile_30: 打第3個..新年多數搵到我~~ 第2個去澳門先打...第4個梗係cp先打

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 12:37 PM 發表

扮傻我好叻架~~~:smile_30: 我幫你~~~:smile_38:
就一於2個一齊扮....不過阿浩吹水多...:smile_34:放心

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-1-22 12:56 PM 發表

你用激將法激我上去之嘛!!!
我從黎唔做e d野~~~:smile_34:

引用:
原帖由 mouse221 於 2008-1-22 01:14 PM 發表

旦旦,好勁:smile_30: :smile_30: :smile_30:
thx~ thx~~ 多謝支持~~~多謝!! :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 01:16 PM 發表

過獎過獎~~~~
上次你返香港倒數我都好似係打第3個NUMBER架~:smile_30:
係呀..不過有時我都唔記得d電話邊個機打邊張卡有時:smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 01:21 PM 發表

你生日梗係要有份表演啦~~~:smile_38:
生日個個要除褲 單手 倒立 :smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 01:35 PM 發表

使唔使加埋掌上壓呀~~~:smile_30:
著紙底褲做一字馬... kaka:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 04:03 PM 發表

等爆軑呀~~~:smile_30:
我地就係旁邊玩水槍~~ :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆