上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
110  10.4k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:32 PM 發表

你都衝慣架啦.....你諗下

停戰之前最近一夜啵

幾有記念性 梗係衝啦......................『好在我唔洗衝姐:smile_13: 』
沖呀沖...快搶攻...:smile_22:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:33 PM 發表

旦旦 有D野大家心知肚明咪得囉:smile_30:
我唔明wo.... 咁大家開開心心..喜氣洋洋...玩前半年最後一個趴地唔好咩 :smile_44::smile_40:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:38 PM 發表

嗱~你地唔好亂咁講野呀下!!!
小琴唔鍾意咖!!
:smile_30:  小琴鍾意個d野佢唔做...唔鍾意個d做曬出黎

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:40 PM 發表

我都真係好想好想玩~
係囉   喜喜洋洋

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:42 PM 發表

旦旦~好喇下你!!!~一陣俾人知道就死!
好喇好喇..唔講喇..
我地講返小琴....:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:44 PM 發表
我勁無奈囉~~~講兩句姐:smile_13:

又搵小X 出來大我.....:smile_13:

唔講囉..........『自閉中』
小琴唔鍾意人勁無奈架 :smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:46 PM 發表

你叫左維維搽蜜糖等你未呀

人地一早同你SEND SMS 幾好呀
不能說的秘密 :smile_44:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-18 04:47 PM 發表

我幫佢答你....冇:smile_30:
我代佢答返...有......(可唔可以早d出發:smile_40     :smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:49 PM 發表
哎呀~你地咁樣~即係一定要我上ja~
唔係既...算喇...唔好上喇..唔好上喇...我冇咩所謂既..  算喇算喇..唔上喇   ( :smile_30: )

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 04:49 PM 發表
午安呀~各位~:smile_38:
xxx 午安...今個禮拜駛唔駛搵人迫你上 :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆