上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
54  11.0k

冇人既~~~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-23 09:59 AM 發表

O岩O岩返到公司~~~:smile_38:
咁開心~~~我冇左以前開心既上班生活..依家日日都忙到死:smile_27:
我既計劃成功左一大半...初2正常 go 高 榚 真係可以 :smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-23 10:11 AM 發表

咁陰公~~~咁你得閒完一排而家自然會忙D架啦~~
初二出動到就好啦~~~我地又可以見面喇~~:smile_40:
我依家都未試過得閒><  係咪好掛住我呢....

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-23 10:34 AM 發表

咁耐冇見都掛住呀~~~
亞浩我都掛住呀~~不過條友話搵我食飯..結果又話唔得閒咋~~:smile_22:
你聽佢9 UP喇....上次佢夠話同個同事黎馬交搵我...:smile_39: 搵到依家...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-23 12:56 PM 發表

哈哈~~~咁等你得閒先再CALL我啦~~~
你又聽佢9 UP?   :smile_30:

晨早一推!!:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-25 10:12 AM 發表

早晨呀...旦~
你變左...你以前叫我旦旦~~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-25 10:39 AM 發表

哎呀~~~:smile_27: 係喇係喇....旦旦~~~:smile_38:
算你喇 :smile_34: 早丫 雀豬:smile_40:

嗚..好唔開心.........

引用:
原帖由 小火山 於 2008-1-29 02:14 PM 發表

hi~
我係新人呢架~02-08我都想去呀?:smile_13:
我都係新人.. 我可唔可以參加呀?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆