上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
54  10.9k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-30 04:30 PM 發表

我都冇話你差...我話你曳ja~~:smile_30:
不知幾乖依家....乖左2個月!! :smile_34: 有咩分享..唔分享埋比我...:smile_22:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-1-30 04:46 PM 發表

旦旦你真係好抵死架~:smile_38:
好衰架...講到人地面都紅埋

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-31 09:52 AM 發表

悶左兩個月咋掛~~~
比左你喇......
thx 原來係依件事:smile_14:  

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-31 11:05 AM 發表

咪係佢地lo~~
今期最hit o既頭條黎架啦~
今期最hit既頭條係...我會著住印有羅蘭姐既樣既背心底衫....+ 有隻禿鷹頭既4腳媽煙通 拎住2盒飲剩既維他牌媽媽奶
同依個手拎茶葉蛋既小火山係0208係新地後門秘密見面wo :smile_14:                   :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-1-31 11:07 AM 發表
早晨呀~署長~旦旦~
早晨呀~~~活火山~~~:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-31 11:38 AM 發表

呢個係cp新聞頭條黎bor~~:smile_30:
係:smile_34: 我之後重諗住比個獨家採訪同訪問權比你....夠兄弟喇呱~~
自從做阿浩代言人之後..我地又一合作機會 :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-1-31 11:56 AM 發表

旦旦~我覺得你呢個~做形係sunday媾死女喇>>>著住印有羅蘭姐既樣既背心底衫....+ 有隻禿鷹頭既4腳媽煙通 拎住2盒飲剩既維他牌媽媽奶
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 期待中~:smile_30: :smile_30 ...
我都覺得係~~ 唔係之前點可以跟住師父基佬 帶住D蛇女係新地玩呢..:smile_40::smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-1-31 11:57 AM 發表

hi~sunday~媾女王~:smile_40:
唔好亂講 :smile_27:  .. 我....何得何能... 除非.............................加多對蛙鞋+潛水鏡喇 :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-31 02:37 PM 發表

哈哈~~~咁你搵邊個做你經理人呀~~:smile_30:
依家重考慮緊...:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-31 04:41 PM 發表

即係未有UPDATE啦~~:smile_39:
攪到我又野都唔做...係度搵:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆