上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
110  10.5k

我都早d收工先...頂唔順...隻眼開唔到:smile_27:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-18 11:07 PM 發表
旦旦你唔去..........我詛咒你一生比c9溝           溝唔到其他女             (好毒)
咁你已經比我咀咒左起碼3次 :smile_44:                 :smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-19 06:12 AM 發表
總言之大家今晚見喇~
我今日要盡量休息多d~
等今晚同大家拚過~嘻嘻~~

註: 旦旦無論點~你都要出席咖喇~:smile_40:
呵呵~~ 睇情況喇 :smile_40:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-19 09:19 AM 發表

睇情況~~你唔去我又詛咒你架:smile_34:

落雨啵 上面仲有小小凍

記得著多件杉
落雨...咁唔去了... :smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-19 10:49 AM 發表

頂你啦 :smile_22:  好眼訓阿~~~

等陣收工返屋企訓陣先
係咪約7點老地方等呀 :smile_41:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-21 12:26 AM 發表
皇上..........我來推啦.........&*%$#%^&(@^&%&*啪..............:smile_30:
皇上點燈        %##@&^%&^#$&@$&  

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-21 08:46 AM 發表
早早牙:smile_27:
冰雪早丫  

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 10:53 AM 發表

諗起都笑死呀~~~~:smile_30:
你想點呀...我黎沐足ja wo :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 11:01 AM 發表

哈哈哈哈~~你真係好仆街架~~~:smile_30:
人渣碼... :smile_30:    都唔夠魔術師....係車度訓訓下..都可以旦起身講.. :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-21 11:22 AM 發表

又頭痛~~~又頭暈~~~又嘔tim:smile_42:
我又係一樣...又痛..又暈..又想嘔..又眼訓... :smile_27:      :smile_42:百感交集...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆