上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
168  11.0k

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-17 12:18 PM 發表
yo..........
唷~      幾時出發呀 :smile_41:     :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 12:24 PM 發表

下個月先再玩呀.....
我地重諗緊今個月整個跳舞比賽TIM~~:smile_13:
不如攪下............
3點式泳裝舞后波霸戰... 媽煙通環保設計比賽... 最赤最裸根肉雷台箏霸戰...  :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 12:31 PM 發表

佢係你姊妹呀~~:smile_30:
你預係29號啦~~~
星期6黎架~~:smile_38:
姐姐 :smile_40:     29號...我問下~~ 你地都可以去港澳碼頭問...好似有埋來回金光船飛TIM WO

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 12:38 PM 發表

我都想...不過D女仔又點會同你咁樣玩丫...
我諗住整個男仔比賽~~~
叫做LAST MAN DANCING MATCH~
贏左有奬金咁呀~~
而家PLAN緊...SE ...
唔夠我個D吸引WO        (我講笑架JA) :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 12:42 PM 發表

金光~~:smile_14:
係呀...唔係Turbo Jet....新個架藍色既金光飛航......

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-17 12:42 PM 發表
3點式泳裝舞后波霸戰.....:smile_40: ~正呀
係咪好吸引先  :smile_34:          諗起都想去玩...             :smile_30:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-17 12:58 PM 發表
正呀你果d:smile_47: 哈哈.........
但係一定冇女參加     有既就真係  

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-17 01:09 PM 發表
有既就真係好玩~:smile_30:
有既就真係好淫... :smile_30:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-17 01:13 PM 發表

唔係呀.....其實係我都上網搵過.....
不過要打電話去問detail woo
我諗住你o係果邊會方便打去問吖嗎:smile_13:
哦噢o~~ 我幫你問下呀咁..

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-17 01:33 PM 發表
旦旦你好淫呀.......你好仁慈嫁唔可以甘嫁你:smile_40:
哈~~邊個話仁慈唔可以淫架                     :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆