上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-3-31 09:36 PM 發表

勁呀..
如果我有得放星期6我都有咁想過:smile_30:
哈~   沖關就係喇    變左魔鬼...:smile_30:

好....10點...收工 :smile_27:         今晚計返ot正囉  :smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-31 10:12 PM 發表
halo

點解會諗到佢~~其實唔關事

只不過你同佢send信息既時候佢同我講姐:smile_44:
哈..我地日日都有信息wo...咁佢咪日日同你講 :smile_30:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-1 12:17 AM 發表
我都聽到喎:smile_38:
你又聽到d咩   :smile_27:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-1 12:57 AM 發表
yo..........旦旦:smile_34:
yo  men....今個禮拜係咪出動 :smile_22:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 09:28 AM 發表
早晨呀~旦旦~冰雪妹妹
早丫    :smile_40:  各位...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 10:38 AM 發表

你唔係去左人地屋企咩~~:smile_38: :smile_30:
佢話緊個個係維維.....:smile_27:  個日我見都冇見過維維..點會約左佢出黎..:smile_45:        :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 10:27 AM 發表

過左6點呢度靜好多架~
我尋晚推到10點半 :smile_22:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:00 PM 發表

hi~午安呀~署長~
火山今個禮拜GO高榚 :smile_41:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-1 11:43 AM 發表

你同邊個講早晨呀:smile_45:
阿嫂早丫   :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆