上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:13 PM 發表

同晒咁多人一齊講早晨LO~~
做咩唔一個個講...昆多2~3分 :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:14 PM 發表

我要問吓天文台先?:smile_44:
我頂呀  :smile_22:           玩野 :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:15 PM 發表

好似係兩樣野黎BOR~~
我都冇話你上左維維屋企~~:smile_30:
夠了夠了  :smile_42:   斷片 :smile_30:           
恆哥話收到風我約左維維..
我話佢收錯風之碼 :smile_44:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:16 PM 發表

旦旦你又扮失憶呀!:smile_30:
都冇扮失憶...:smile_45:       咁真係冇約維維... 個日好似係君君黎架WO :smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:17 PM 發表

尋晚10點半亞浩上左我屋企打機呀~~:smile_27:
我收到風...佢沉船 :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:19 PM 發表

咁我都要睇吓天文台講星期六~有冇火山爆發先去得架!:smile_38:
唔係問下有冇雨落咩 :smile_41:                           :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:20 PM 發表

又好似係喎~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
原來係你斷片...   :smile_44:                     :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:20 PM 發表

佢問你有冇約維維ja~~
佢知你唔係上左維維屋企呀~~~:smile_30:
夠了                      :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:22 PM 發表

呢期火山長期爆發.........即係去得啦~~:smile_30:
上次非主流新地非洲話事啤之夜....
今個禮拜一定要正常返 主流新地話事啤之夜 :smile_40:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:24 PM 發表

旦旦你咁多女~我有時點記得邊個打邊個jar~:smile_30:
:smile_45:....... 不知幾專一....唔好亂講 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆