上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
199  7.7k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-14 05:08 PM 發表

人地魔術師洗乜介姐.......

星期六晚玩左一陣魔術

都贏左某某人芳心啦

係蛋蛋好教唔教

教人地放生姐
做咩你個肥x哥....今日成日屈我...
你個x恆哥呀.....:smile_30:
係魔術師今期想學我一樣做潮人...所以先放生... 不知幾型 :smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-14 05:19 PM 發表

............:smile_30:
魔術師唔想沉船嘛~~:smile_38:
高人....  :smile_34:   玩放生唔想沉...依d先係玩到成仙... :smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-14 05:20 PM 發表

旦旦呢個講故佬大把故仔講比你聽呀~~:smile_30:
話說3千8百萬年前....鄭和下西洋... :smile_40:

我要收山呀         :smile_42:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-14 05:32 PM 發表

講到我回程既時候

好似無份贏咁啵
冇我連羸 7~9鋪咁型 :smile_34:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-14 11:17 PM 發表

旦旦~睇黎我得罪左你啵好似~去到咁盡下話
我都唔想介唔到女咖~
都係果個唔知什麼介女團團長囉~
又話帶人去溝女~點知~唉!!!失敗:smile_13:
拿拿拿...話明介女團團長工作係幫團友看管女友架喇...係你地出發前冇睇清楚ja wo:smile_45:
更何況個晚落去你地都睇地咩境架喇...又關我樹 :smile_13: 唔通介仔咩..:smile_44:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-14 11:24 PM 發表

收咩野山丫!!!

last man喎!!!我去到o既話~
一定同你死過!!
肥x~我地就叫小琴對付佢
所以無咩野影響咖喇應該!!
呃多左分...del返佢先 :smile_44:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-14 11:24 PM 發表

收咩野山丫!!!

last man喎!!!我去到o既話~
一定同你死過!!
肥x~我地就叫小琴對付佢
所以無咩野影響咖喇應該!!
駛咩死過呀...你羸緊既... 連美人芳心都羸埋...邊夠你片 :smile_30:
Last man我就唔得喇...First man都重可以...最快ko...:smile_42:
x恆方面 ... 我都唔擔心wo...學你個句...小琴夠ko佢喇..:smile_40:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-15 02:25 AM 發表

乜我仲有得SAY NO咩:smile_39:

旦旦開場10分鐘KO佢啦
10分鐘? 又講緊自己....
開頭話事啤都冇事...我會10分鐘 ? :smile_30:
唔係累累地..我都唔會走去自殺睇示範單位  :smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-15 10:56 AM 發表

過埋今個星期我都收山兩個多月~~~
我今個禮拜都未知去唔去... :smile_13:   真係想收山了.. :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆