Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
6  652.6k

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-1-2 04:41 PM 發表
  原來好多人對miss都有幻想,但係唔會接受到miss的另一面!係學校我係斯文有學識,不過放左學,我唔可以做番自己咩?
  我係好鍾意俾男人玩,好賤好賤咁玩,其實我只係想係呢度抒發一下部份幻想, ...
Miss,

呢個只係網上世界, 你出 post 係抒發你想去做既幻想, 唔使理其他人有乜睇去 !

呢個世界凡事有正定必有反, 下下咁介意 D 負面野做人點會開心 ??

大家成年人, 你又唔係殺人放火, 唔通只係幻想下都唔得咩 ?? 幻想唔分你做乜職業, right ??

呢個世界就係咁唔公平, 男人去滾就係風流, 女人有性幻想就俾人話下流 !

唔好理其他人講乜啦, 自己 feel good 咪 OK 啦 !

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-1-7 08:11 PM 發表
突然間覺得自己好細路女
送你四個大字 – 隨心所欲

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-1-10 10:54 PM 發表
唔駛掛

其實寫左幾段
但太少又唔好意思post
唔使急, 我諗大家都願意等既,
你得閒同有 mood 先寫啦

點擊率勝於一切!

呢個世界就係咁,好多人又要睇又要閙!!

出 post 係個人舒發同分享,唔在乎個人身份、地位!!!唔通出 post 要 show ID、工作證??!!

Miss,最後都係嗰句 – 隨心所欲!唔好為個別負面既 reply 而 upset 到自己!!

:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-1-23 08:48 PM 發表
謝謝大家!

終於都忙完...但回回氣先
有時間再寫

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-1-23 09:33 PM 發表
我用唔到pm的

前往最後回覆