上一頁下一頁
發新話題

11日/12日星期五/星期六、ROX或火花 LUBBING 單身夜狂歡派對

收藏  |  訂閱
60  13.3k

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:09 PM 發表

咁我唔去啦:smile_39: 去 RICHY 算啦:smile_38:
我又去RICHY...:smile_44:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:09 PM 發表

咁我唔去啦:smile_39: 去 RICHY 算啦:smile_38:
同你隊酒:smile_45: ,又唔係會囉你命...:smile_22:

引用:

帶埋我去得唔得...:smile_13:

引用:

你比你大陸電話我...:smile_34:
等我上黎打比你...:smile_13:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:22 PM 發表

我唔飲得 ma:smile_13:
慢慢飲囉...:smile_13:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:23 PM 發表

我講下姐:smile_44:
咁你今晚會唔會出現先???:smile_45:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:24 PM 發表

但係我今晚未必會上:smile_13:
比住先唔使死卦???:smile_45:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:24 PM 發表

我1,2杯就醉架拉:smile_39:
唔好扮晒野得唔得...:smile_45:
我見過你杯杯清喎...:smile_22:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:26 PM 發表

你 P M 我話你知:smile_13:
我早兩日係香港飲到大陸電話都唔見埋...:smile_27:
諗住如果今晚上黎先再買返張一卡兩號...:smile_39:
所以你pm我,留低你的電話吧???:smile_30:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:25 PM 發表

你都未必上:smile_44:
你上,我一定上:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆