上一頁下一頁
發新話題

11日/12日星期五/星期六、ROX或火花 LUBBING 單身夜狂歡派對

收藏  |  訂閱
60  13.3k

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:27 PM 發表

我話緊純 B L 呀:smile_13:
車.......:smile_45:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:31 PM 發表

而家即刻跑去買:smile_22:
依家返緊工...:smile_13:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:32 PM 發表

咪踢個波埋黎呀:smile_22:
係射比你:smile_30:

我一陣公司食春茗...黎到都應該十二點幾了:smile_39:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:37 PM 發表

回傳返比你:smile_34:
都射到你一面都係囉...:smile_45:
仲傳乜鬼呢:smile_30:

你香港電話都幾得意過喎...:smile_27:
咁大陸又係唔係堅過石堅呢:smile_45:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:38 PM 發表

叫外賣囉:smile_30: :smile_30:
外賣好貴架:smile_13:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:41 PM 發表

後生仔:smile_39: 唔好成日打飛滋呀:smile_39:
太多咪比d你做下facial囉...:smile_30:
唔使多謝我架啦....:smile_13:

引用:
原帖由 louie091272 於 2008-3-7 05:43 PM 發表
推一推..................我又來
hi....一齊囉

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 05:45 PM 發表

你有鬼咩:smile_39: 得果兩滴:smile_30: :smile_30:
你認錯人喇...:smile_39:
我係射出黎架...:smile_04:
你又比邊位師兄射過呀...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆