[原創作品] 人妻食人夫後深深愛上,分手四年後翻撻(2018年7月2日在第二版第6集完結篇結尾部份加上少少細節)

收藏  |  訂閱
13  31.5k

六(完)

小茜同芳芳消失後,南心情多少都有啲低落,但佢遇到至今最鍾意嘅女人,小雨,完全被小雨所迷,好快就放低小茜同芳芳。

南同小茜互相愛到死。

二月,南突然收到一個Whatsapp訊息,祝佢元宵快樂。南完全唔知道呢個係邊個,就問,你係?對方答,你嘅舊情人。南諗起好耐之前曾經同一個做保險嘅女仔做過朋友,一次去飲嘢,大家有feel之下開房玩咗晚。南本來諗住只係ons,點知個女仔繼續搵南。南一方面心軟、另一方面都想有個sp,就同個女仔玩咗幾次,點知個女仔嘅行為越嚟越女朋友,成日要搵到南、要知對方行踪,南冇打算同呢個女仔認真,就逐漸疏遠佢。當南收到呢個訊息,第一個諗起嘅就係會唔會係呢個保險女仔。佢就答,唔好玩。對方冇覆。

過咗幾個月,南又收到個Whatsapp訊息,係間樓上咖啡店嘅卡片。對方問,有時間上嚟坐吓嘛?

南正奇怪,問你邊個?

對方答,麗。

南詫異,於是問,年頭妳有冇Whatsapp過我?麗話有,你都唔啋我。

麗開咗間樓上咖啡店,南呢幾年都有諗起麗嘅,於是上去探吓麗,了解吓呢幾年嚟嘅疑團。

咖啡店喺間工厦,地方幾大,除咗咖啡,仲提供意粉、甜品。南入去到,見到麗着住條連身及膝裙喺裏面招呼緊人客。

麗見到南嚟到,叫佢入去一間玻璃房仔等一陣。嗰度應該係開會傾嘢用嘅,兩邊落地玻璃、兩邊鏡,幾簡潔。一個妹妹仔入嚟招呼,問南飲咩,南話咖啡吖。

坐一陣,飲吓咖啡,睇吓喺外面做緊嘢嘅麗,發覺佢好似一個細粒版朱晨麗,有一種大陸女人嘅勤勞同秀氣,同幾年前可愛嘅佢明顯成熟咗,多咗女性嘅味道。冇幾耐,麗就入嚟。

南問麗,仲以為妳有仔萬時足,唔記得咗我。

原來呢幾年,大家之間有唔少誤會。

首先係因為有一段時間,麗周時俾佢老公攪,佢唔知道點面對南,之後仲有咗,驚南唔知道點睇佢。然後佢見南開始唔再搵佢,就覺得南玩厭咗佢。之後生仔、個仔出世、揍仔,麗都冇時間攪其它嘢。直到個仔一歲,諗住開始有返啲時間,就試吓再聯繫番南,點知南冷淡對佢,令佢感覺好差。就專心揍仔,直到個仔入幼稚園。前年尾有一個姊妹個老公有個工厦單位想攞嚟攪間樓上咖啡室,麗就將間飛髮舖賣咗俾一直幫佢手嗰個𡃁妹,舊年頭入咗股嚟呢度,做咗一年,今年頭比較安定,就掛住南,於是發個Whatsapp俾南,點知南好似唔識佢咁。呢排有再掛住南,所以又搵吓,結果終於可以再見番。

南話,我完全唔知道原來妳一直仲掛住我,四年前,妳忽然對我冷淡,我以為妳唔想再繼續同我來往。跟住見妳有咗,我就估妳可能想修心養性做賢妻良母。

麗話,我搵過你幾次㗎,你都唔想啋我,我幾唔開心。南話,我一啲都唔知道妳掛住我,失蹤咗兩年突然搵我要我買嘢俾妳同妳老公個仔,妳係我會點諗?麗話,我都係想你留番啲有紀念價值嘅嘢俾我啫。我哋以後仲可唔可以繼續?

南話,好想。

麗拉低玻璃房啲百葉簾,然後行埋去抱住南,話:我呢幾年好掛住你。南話,我都有諗起妳。麗話,只係諗起?南話,我哋本來好好,妳突然唔抽唔啋,之後又失蹤,我唔開心咗幾個月至平伏心情,假如話我呢幾年好掛好掛妳,妳都唔信啦,不過真係耐不耐諗起妳,諗起嗰陣同妳好開心好夾。

麗問,邊方面先?

南話,仲使問?我同妳最鍾意嗰方面。

麗話,以後,我要繼續之前同你做嘅嘢。

南話,好。

跟住佢哋就擁吻,喺玻房裏面交換口水。

事隔幾年,加上南喺呢幾年經歷過佢至今為止最愛嘅小雨,仲有小茜同賓館老闆娘阿璇,突然再次同番麗一齊,南有一種恍如隔世、難以置信嘅感覺,好奇怪、好唔真實。

再見麗,佢着衫依然得體。佢着咗一件扣鈕嘅及膝裙,南解開麗啲衫鈕,急不及待探索麗嘅身體。嬌小嘅波波,摸上手冇小雨咁滿,熟悉、可愛、夠揸手。生過嘅肚腩仔修復得好好,完全唔似生過,少少脂肪,搣吓都過手癮。再兜落麗下底,稍稍拉開底褲仔,然後探索吓生過仔嘅裂縫有冇以前嘅緊緻。

麗話,唔好喺呢度,驚。

南話,我唔理。將麗推喺枱面,繼續同麗分享口水,一隻手玩麗嬌小、可愛嘅波波同的的,另一隻手忙於撩麗個裂口。

麗坐喺枱面,擘開少少雙腿,俾南撩吓撩吓開始覺得條罅裏面越嚟越熱,好快漏水。佢伸手落南下底,摸到佢支棍,已經硬咗,就話,好掛住呢度。然後就解褲頭,攞南支棍出嚟,chok咗幾吓,問,有冇入過第二個?南話,有。麗正想問詳情,南已經將支棍ut埋去麗條裂縫度,喺外面上上落落咁磨吓磨吓。

麗話唔好,驚啲同事入嚟見到。南冇理,喺麗條底褲邊邊一嘢ut咗入去,然後就開始操作。

隔咗四年,再次俾南支巨棍闖入嚟,麗感受到裏面一陣灼熱、漲滿,即刻徹底投降,專心享受南喺裏面。

南抽插咗陣間,每次想用力少少,就發出聲響,麗怕俾外面聽到,叫南細力啲。南企喺枱出面,好溫柔咁插入、出嚟、插入、出嚟。由於南支炮有足夠長度,每一吓入同出都令麗覺得好滿足、好爽。

麗話,老公,我係咪好多水?南話喺,妳係咪好鍾意?麗話你好犀利。

南一路抽插呢個人妻,一路諗起同小雨做愛嘅每一幕,嗰種柔軟、嗰種付出,係麗比唔上嘅。佢喺麗裏面活動,純粹為咗發洩而做。

正當麗陶醉、恍惚嘅時候,外面忽然有人叫麗。麗慌忙應吓外面,然後就起身,係咁意整理吓條底、扣番啲鈕,南休番條褲同扣番褲頭,然後麗就出去外面。

佢哋約第二朝,麗送完仔返學,返舖頭之前出外面見面。

去番以前開房嘅時租,感覺虛幻。

一入房就攬住錫,除衫、愛撫,然後涼都冇沖就插。

事隔四年,麗終於再嘗到滿足,呢幾年佢已經習慣俾佢老公,Thomas屌到到喉唔到肺,要自摸解決。就好似以前,麗俾南喺裏面發射。然後,佢伏喺南身上傾偈。南叫麗,黃太。麗話,做乜咁叫我?南話,咁妳唔係黃生嘅老婆咩?麗話,乜我唔係你老婆咩?你當我咩?究竟我哋算係咩?情人?南話,咁妳的確有一個法律上嘅老公吖嘛,仲幫佢生埋仔。麗話,我之前都有講過話幫你生一個㗎。南話,妳應該生個細佬或者妹俾妳個仔。麗話,咁你攪大我。南問,妳老公唔生得咩?妳同佢攪嘢有冇用套?麗話,冇,我想幫你生一個。

麗忽然醒起,係喇,你尋日話呢幾年有第個...南唔想提小茜,但佢唔想隱瞞小雨呢一單,就盡量坦誠咁講哂佢同小雨嘅相識經過俾麗知道。聽完之後,麗話,妒忌。南話,妳幾年前忽然消失,咁我喺呢段時間遇到第二個...麗問,你好愛佢...南話係。

麗問,有冇相?南話,唔好啦。麗話要睇。南唯有開一個加密咗嘅相簿俾麗睇,有小雨啲個人照、有合照、有裸照、器官特寫、床照、小雨幫南口交、做愛緊愛、同璇3p...南一路俾麗睇呢啲相一路覺得尷尬。

睇完,麗話,你好開心吖,咁靚嘅女仔,對波又咁大,人一世,值得啦。南問,嬲?麗話,係。南話,咁嗰陣妳消失咗,我以為妳一心做賢妻良母唔想再啋我㗎嘛。

麗話,我估你唔止呢個,周街溝女,仲溝到個咁靚嘅。你同佢做愛有冇用套?

南話,冇,我唔鍾意用。麗話,你同個個做愛都唔戴套咁我咪好冇保障?南話唔怕。

中午,麗返咖啡店,南返公司。

呢日之後,佢哋每星期會見一、兩次,享受做愛、享受對方嘅身體。

每次,麗任由南喺自己嘅身體裏面發洩。做完愛,係咁易抹吓,洗都唔洗就着衫出門,留低對方嘅愛液喺自己嘅身上全日。

下午見完面,做完愛,麗去幼稚園揍仔。南試過去請佢哋食下午茶。麗個仔乜事都唔識,淨係知有個叔叔請食麥當勞。

又試過麗個老公出咗門做嘢期間,麗叫南上佢屋企。個仔喺廳做功課,佢就同南喺房裏面性交,南盡情喺麗身體裏面滿足、發洩。冇幾耐,麗有咗。佢同南講,唔知你定佢嘅。南話,邊個都好。麗話,你唔想係你嘅咩?南話,想。

麗攬實南,叫佢,老公,唔好離開我。南摸摸麗個頭,叫佢,傻,點會?妳咁好?

後來,麗玩得更大,索性叫南上嚟屋企,話係個仔嘅英文老師,上嚟幫個仔補習,介紹南俾老公識。有次,老公約咗朋友出街食飯,麗由得個仔喺廳做功課,就同南入房玩。南小到麗喺房大嗌,個仔喺外面拍門問媽媽喺入面做咩?麗唔理個仔,叫南射埋先,南就係麗裏面射咗,麗係咁易著番條連身長裙,底都冇著就出去同個仔講,媽媽冇事,你乖乖哋專心做功課吖嘛。

其實南一直掛住小雨,唔同麗一齊嘅時候,間中,佢會搵璇,每次,喺阿璇身體裏面搵佢同小雨一齊嘅時候嘅感覺。璇唔介意俾南咁樣用,佢亦都鍾意南喺佢身體裏面嘅感覺。呢個係真正嘅朋友,有性關係嘅朋友,唔同佢用錢買返嚟嘅小鮮肉。

2018年7月2日在第二版第6集完結篇結尾部份加上少少細節。

引用:
原帖由 justfriend123 於 2018-7-21 04:14 AM 發表 查看引用來源
一個字 .............正:smile_o12:
多謝讚賞。

引用:
原帖由 taifong 於 2018-7-28 10:38 PM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 taifong 於 2018-7-28 10:40 PM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 catw506 於 2018-7-29 11:53 AM 發表 查看引用來源
又真實又虛幻,但寫得非常好,讚
多謝留言、多謝讚。
引用:
原帖由 Rkslee 於 2018-7-30 11:46 AM 發表 查看引用來源
做得好,唔好停,繼續你嘅創作👍🏼
多謝支持。

前往最後回覆