人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
22  1.4m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-12-17 09:18 發表 查看引用來源

正常!以你性格見唔對路一定帶埋家人走左先
無話乜嘢唔對路嘅!
天下烏鴉一樣黑,到處楊梅一樣花!其實邊度都一撚樣 ...
只係估唔到香港人會咁撚戇鳩,聽啲政客講走去扑鳩爛自己屋企,咁啫!

移民係因為幾年前接咗一個為期成十年嘅Project,唔想成日飛黎飛去咁浪費,同埋想阿女讀書讀得開心啲Free啲,香港讀書太辛苦喇,所以咪移民囉。

不過因為7月嗰陣,長門御鶴西遊,所以我依家冚家都係香港,我諗過埋聖誕,我哋都會走㗎喇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-12 14:13 發表 查看引用來源
人夫人妻日誌#53 -- 未婚夫日誌 P.1,5,6,18,27,39,54,59,65,89,96,105,154,176,189,218,257,260,292,301,325,338,339,358, 376, 395, 435, 477
P.1底有捷徑

首先多謝數字兄之前既幫忙,它和之前的未婚夫日誌其實 ...
你篇文章好好睇,加油繼續努力!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-17 16:55 發表 查看引用來源

呢度規矩有3個,

1,要咸濕

2,要好Q咸濕

3,要記住頭2樣,你可以係正人君子,但呢度要正淫君子。
Good , 我 OK 咸濕

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-17 16:56 發表 查看引用來源

師兄有D料,我篇野唔係人人睇得掂架,HAHA...... 太多篇嘛~~~~
師兄係外地有無艷遇呢?
無呀,呢度...
16歲,夠嫩口,但係會衰11
18歲,睇得又食得,但係無技術,淨係得慘叫...扑嘢似強姦,無用
20歲,開始墮,見到都唔想食
30歲,摷晒皮,俾錢送佢走...

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-12-17 15:44 發表 查看引用來源

走左係好事,起碼小朋友讀書會開心D
Sorry , 啱啱陪啲老細去買餸...同埋煮飯

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-12-17 23:04 發表 查看引用來源

合格!可以留低繼續傾🤣👍
多謝

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-12-17 23:42 發表 查看引用來源
咁係咪18歲開始同佢鍛練技術,1年後練成就俾佢下山…
禁室培慾
但係我住Apartment,唔係住"吼屎"喎無地方呀

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-12-18 11:16 發表 查看引用來源

係咪真㗎
睇到師兄咁寫,真係邊睇邊笑咗出嚟
哈哈

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-12-18 11:17 發表 查看引用來源

呢樣唔係靚靚秘書做咩??
我咪秘書囉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-18 11:18 發表 查看引用來源

咁師兄要間唔中講下自己既遭遇,唔係,係艷遇先得。
我依家好乖㗎 ... 以前嗰啲好似喺呢度 1050頁左右開始啦

前往最後回覆