上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
110  7.7k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-17 11:01 AM 發表

唔係....尋日已經返左黎~~~
不過尋日魔術師同力高上左我屋企打機...
今日好q眼訓ja~~:smile_42:
仲咁有精神打機阿:smile_40:

果然西利西利:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-17 11:21 AM 發表
又要出去做野喇...頂丫~~:smile_22:
你又出去做野啦:smile_41:

推推呃下分先

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-17 01:29 PM 發表

我應該無問題既~
可能聽日先知去唔去到~

佢搵得邊個丫~
有小x o係度~放心~
勁無奈囉:smile_39: 又係魔術師你叫既

e+就咁樣對我:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-17 01:39 PM 發表

咁你聽日去到先同我講喇 :smile_45:   反正我又自由身...唔駛偷跳既..話行就行喇依家 :smile_39:
咁又係..佢有x琴係度...都唔得閒理我地了.. :smile_40:
我絕對唔係一個『重色輕友』既人阿:smile_38:

唔好屈我啦.....

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-17 02:20 PM 發表

係呀.......拎野見客重要出去搵野~~
o岩o岩返到黎~~
出面熱到仆街~~~:smile_42:
我熱到好似溶左咁~~:smile_27:
今日多野做:smile_39: 我同d同事求求其食完野又返去做過

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-17 02:37 PM 發表

有得食都好丫....:smile_13:
你都係等跳茶舞先有得食啦

咁搞法個胃好傷:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-17 02:59 PM 發表

轉頭要出了...出去睇位..
你地就好啦:smile_39: 可以出去行街街:smile_38:

推返上去先:smile_44:

呃分呃分:smile_44:

小道消息: 嚴打啵 有朋友既女朋友衰左

俾左5千大元先可以無事......

『以上完全收風返來.....同本人立場無關』

佢女朋友係一早落街食早餐既時候

就俾人捉左啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆