上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
101  10.5k

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 05:03 PM 發表
唉~~睇黎~
我唔去一定俾人鬧死咁~
咁....我只好....:smile_27:
梗係衝啦....你唔係話報仇既咩:smile_45:

等你:smile_34:  小心輸返轉頭

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 05:04 PM 發表

我生日真係唔想冷清清喎~
放心啦~~魔術師你牛一:smile_38:

我死都死上來呀

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 05:08 PM 發表

又飲酒+咩呀~好容易死人架~:smile_27:
算吧啦~~:smile_42:  火山玩『自爆』

直情唔需要出手KO呀

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:13 PM 發表

幻覺...一開場一rd已經飲4杯.....之後重有其他野加餸...真係功力少d都去左睇示範單位 :smile_27:
CLOSE SKIN啦

喝個小小野 就又怕痕又怕痛:smile_45:

點出來玩架:smile_42:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:14 PM 發表

其實係咁撩你沖...(但係我唔去:smile_30
旦旦你唔去:smile_39:  我詛咒成年溝豬排:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:19 PM 發表

唔知邊個成日話自己唔飲酒呢... :smile_44:  五十步笑一百步 :smile_45:  記住係1rd 4杯...下次睇你表演...再加餸..
我出左名唔飲酒架啦~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:22 PM 發表

唔飲酒..點出黎玩呀 :smile_38:                :smile_30:學你
飲可樂都得掛:smile_45:

飲熱可樂囉:smile_38:  好似火山咁話

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:41 PM 發表
我都早d收工先...頂唔順...隻眼開唔到:smile_27:
咁聽晚見先講熱可樂單野:smile_38:

呃分小組又來啦 推推先

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-19 09:01 AM 發表

呵呵~~ 睇情況喇 :smile_40:
睇情況~~你唔去我又詛咒你架:smile_34:

落雨啵 上面仲有小小凍

記得著多件杉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆