上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
101  10.4k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 05:26 PM 發表

好......................如果係咁...
7月5日整個TAG TEAM DANCING MATCH~~~
贏左就一人$300
明益你地啦~~~~今次唔會比魔術師贏晒喇掛~~~:smile_30:
勁唔公平囉.....玩埋team:smile_39:

即係又掉低我啦......:smile_45:

喊囉

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 05:37 PM 發表

你估舒服完一日唔使PAY返D代價咩~~:smile_45:
真係有報應架.....E+報啦

仲準過DHL:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 05:58 PM 發表

叫左你用UPS架啦~~~:smile_30:
你都係乖乖地返工啦~~:smile_38:
我好乖架啦~~今個月請左4日假之嘛~_~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 06:02 PM 發表

今次呢個燈點大會....火山贏晒啦~~~:smile_30:

撈金魚呢樣野.....真係得個撈字.....
行完幾轉都係乜都冇...咁玩條毛咩~~:smile_30:
咁咪即係我贏左:smile_13: 我有啵~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 06:41 PM 發表

哈哈哈哈~~下個月再乖D請夠8日嘛~~:smile_30:
請8日~~跳樓都唔掂阿

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 06:42 PM 發表

我知你有~~~:smile_30: 差在我冇幫你影相JA~~:smile_30:
死啦~~我又斷片TIM~~乜我有咩

拿~你唔好屈我阿

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-21 06:51 PM 發表
我終於可以收工喇...................................:smile_43:
各位聽日傾啦~~:smile_38:
88嚕~~雀雀

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-21 08:46 PM 發表

係呀~因為你咁叻~
所以我會幫你...嘰哩咕嚦嘰哩咕嚦...話俾...嘰哩咕嚦嘰哩咕嚦....小piano聽咖喇.嘰哩咕嚦嘰哩咕嚦
唔準你咁架下~~~~

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-21 11:14 PM 發表

梗係啦~
到時d女女可能真係會拼命都似~哈哈:smile_30:
又岩啵~~近呢兩期都係仔仔出賽

係時候都要女仔出來SHOW OFF 下啦:smile_38:

各位早晨~~~~~岩岩先可以抖抖氣

真係報應阿~~~做到趴左係到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆