上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
110  7.7k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 11:10 AM 發表

忙到想死呀~~~:smile_39:
你今日又好得閒呀~~:smile_14:
ok咁啦  起碼唔會一腳踢先

比尋日忙左小小囉:smile_45:

雀雀 禮拜六你會幾點上去阿:smile_41:

睇下就唔就得晒成班人:smile_30:

冰雪:smile_38:

死啦 唔記得同你...........『SAY HELLO』

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 11:17 AM 發表

我一係唔忙一忙就真係踢晒腳架喇~~~
邊有得比丫~~:smile_27:
旦旦都應該忙到趴左係到

都唔見佢上來吹水:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 11:34 AM 發表

哼....乜你知既咩:smile_22:
我知架 早幾頁我就有SAY左啦~~~~

旦旦辛苦你囉 不過你尋日舒服左成日

今日咪當還返尋日既囉

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 12:02 PM 發表

你而家相信世上係有報應啦~~:smile_39:
呢樣野我知道好耐喇....
所以可以做時我都係做晒佢先喇~~
我都信有報應架  若然未報 時晨未到

!
引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 12:18 PM 發表

所以都係做多D好事喇~~
好心有好報呀~~
咁『放生』 算唔算好事之一

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-16 08:37 AM 發表

我點知咩樹 :smile_45:  佢冇喇喇send message黎話咁岩同肥仔講起我...所以send message比我....
你同佢講過d咩 :smile_22:      重冇喇喇話佢禮拜六4點收工wo...早d上去佢陪我去玩 :smile_13:
我記得咩事啦 我真係斷晒片  

佢問我你做乜要兩頭走 返工

咁我問你有上進心姐 讚你 你又唔鐘意呀

佢同你講4點收工 係叫『你』上去陪佢玩姐

人地搽定蜜糖等你阿

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 12:28 PM 發表

我唔知BOR~~
對你地黎講可能係掛~~
不過你可能對條女算係一件壞事呢~~
可能條女唔想比你放生呢~~:smile_30:
我情願做衰人好過啦.......

『放生』呢家野唔岩我

我又唔係『XX』 『XXX』

你知係邊個架啦~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆