上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
250  23.7k

引用:
原帖由 笨笨寧◎◎ 於 2007-11-27 02:29 PM 發表
不勝酒力係唔係代表嘔到周圍都係咁解:smile_13:

我會架:smile_13:
唔係. 嘔唔係罪過~ 你嘔我仲開心, 代表你玩得投入!
不勝酒力意即醉酒鬧事~ :smile_34:

引用:
原帖由 Y希 於 2007-11-27 06:57 PM 發表
推一推~~~~~~~~~~~~
過澳門單野, 我仲度緊. 俾d時間我 :smile_38:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-27 08:51 PM 發表

我又要~~
今星期放假老板唔會跟身~~正呀:smile_30: :smile_30:
你唔係約阿剛o個個coco咩? :smile_41:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-28 01:54 AM 發表

未打呀
諗住星期四先約:smile_44: :smile_44:
加油, 訓先 88 :smile_43:

IN CLUB拎唔到台, 呢個星期6都係去y bar~ 今次唔會再叫咁多女. 4~6個左右就算.. 上次有成差唔多15個囡囡... 得我地4條仔. :smile_39:

打卡 :smile_38:

引用:
原帖由 wuchiming 於 2007-11-29 08:34 PM 發表

紅爺15號俾俾面過來飲返杯 ~~~~~
咩樹? 去邊飲? :smile_14:

引用:
原帖由 wuchiming 於 2007-11-29 09:03 PM 發表

8仔呀:smile_38: ~~~~~
我同仔仔一齊聯搞生日呀:smile_38: ~~~~~
好, 無問題 :smile_38:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-11-29 10:02 PM 發表

聽人講:smile_30: :smile_30:

我唔係做會計架,

我做核數至真:smile_44:
audit仲pro過account :smile_14:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-29 10:25 PM 發表

仲好講~你一早講咁多女我就唔帶老板黎
佢而家成講話"知你點解咁鐘意去勇度玩~~緊係啦~佢咁多女......":smile_27: :smile_27: :smile_27:
coco電話打極唔通:smile_39: :smile_39:
d女我一個都無叫, 係joey叫 :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆