上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
99  23.5k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-2-3 04:38 PM 發表
原來紅爺咁後生!!!:smile_40:

記唔記得我呀!!:smile_44:

你話支力叫你走..... 走呀!! 返去訓教!! 果個!!:smile_30:
記得~ 其實唔係我想走, 係唔想我老婆飲醉仲飲 :smile_44:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-2-4 12:55 PM 發表
果晚好滿意....幾好玩...雖然溝唔到女...但同咁多朋友玩..又見番咁多舊朋友,,,真係開心

一定要搵雞機再黎玩
你唔係溝緊嘉嘉架咩? 做乜之後溝溝下又唔繼續?? :smile_14:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-2-4 04:28 PM 發表

我都覺得好滿意!! 果晚我無溝女!! 去左骨場溝!!:smile_40:

我玩得太開心....... 居然斷片!!!:smile_27:

斷片時偶然會見到阿天係我面前跳機械舞!!!:smile_44:

勁搞笑!!:smile_40:
我幾驚阿天走左去溝成日落in club蒲o個個60幾歲o既阿嬸...

年30晚有無人有興趣追加玩多團?? :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-4 08:23 PM 發表
呵呵,睇下有無時間先!
不過再玩就真係.....會破產啦.cc.
:smile_40: :smile_40:
呢團係為阿布而開 :smile_38:
玩埋呢晚, 就新年啦, 有利是逗 :smile_34:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-4 09:39 PM 發表

你去我去.....我又失戀
呢次堅野.....:smile_40:
次次你都話堅架啦 :smile_39:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-4 10:15 PM 發表

未知,初二就一定去呀gin個p,
年三十就未知,好想去,
不過去就要係果邊連過3晚,
咁就好能溶呀!!!!:smile_42: :smile_42:
我聽日打俾你地 :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-4 10:33 PM 發表

好耐無係8仔度釣魚lu,
今次睇下釣唔釣到先!
星期6 in club玩完過左838睇, 嘩! 好似閒日一樣咁少人 :smile_14:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-2-5 12:30 AM 發表

中間有段時間"醉"左...之後醒番又冇心機溝喇...:smile_39:
我都睇得出你好 "醉" :smile_27:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-4 11:07 PM 發表

都唔係嘅....
咁一年先得一次....
初二就一定要去架啦,
年卅十呢.....
多數都要去架啦,
紅勇話係幫呀布開架!
唔知當晚有咩玩呢???:smile_41: :smile_41:
阿布嫂返左老家, 佢梗係博哂命去玩啦 :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆