上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
99  23.4k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-2-5 12:31 AM 發表

有個咁既女人既咩?....做咩唔介紹我識:smile_30:
拿, 你講架. 下次有機會一定幫你! :smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-2-5 01:07 PM 發表

我都係呀....:smile_44:

唔係我好難可以單拖落深圳玩嫁:smile_13:
我完全明白理解 :smile_40:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-2-5 08:08 PM 發表

我初二黎找你~~
收我pm~電話...............
我頭先去左開大, 打返俾你又唔聽 :smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-2-5 08:04 PM 發表

我星期六比左100你買"酒"...........
你有無比我呀??.......當晚好醉唔記得.........
你都唔係好 "醉" 唧, 仲記得叫我幫你拎返把雨傘 :smile_40:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-2-5 08:16 PM 發表

你知唔知我已經係廁所企左半得鐘.....
又係出面坐左好耐.....睇住你老婆比錢.............
先清醉少少........
唉~都話唔好兩樣一齊"飲"..............
我蝕左1支存酒~ :smile_40:

dicky無問題
阿bee應該都無問題.
stevenlung無聽電話
一陣打埋俾y not

我拎住張中卡位先~ 聽日話你知邊張台, 我一陣出發啦

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-5 08:27 PM 發表

哈哈,
唔係呀?!
咁8號去到我點溝女呀!?:smile_30: :smile_30:
星期日仲查牌, 拉左幾車人 :smile_44:

閃人!! 聽晚見啦喂!!! :smile_38:
預祝其他兄弟新年快樂!!!!!!!! :smile_38:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-2-5 08:30 PM 發表

你就好啦~
可以出發
我聽日要幫阿媽手拜神貼揮春........
好~~打電話約女:smile_40: :smile_40: :smile_40:
今日o係mk雅蘭大掃貨, bauhaus o係4樓開倉. 勁平!!
買左1件褸, 3件衫, 1件牛仔褲...你估幾錢?

聽晚話你知~

p.s. 聽1開倉最後一日, 唔去就走寶啦 :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-2-5 08:31 PM 發表

呵呵.咁快幫我加名呀.
不過好似好少人喎...:smile_45: :smile_45:
少d人同爭飯食 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆