上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
250  23.7k

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-21 11:29 PM 發表

咁就緊係........無啦,
一睇就知我怕老婆啦....哈哈哈...
應該會沈多一個月啦....
一個月後要換or開始偷跳呀...哈哈哈....:smile_38: :smile_38:
咁快又叫老婆? 果然係溝女王, 勁!! :smile_38:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2007-11-22 08:56 PM 發表

THIS WEEK ANY FUCNTION ?:smile_30:
你到唔到?? 要拎台啦 :smile_22:

引用:
原帖由 小胡子 於 2007-11-23 12:22 AM 發表
push~~~:smile_38:
多謝師兄呃分!! :smile_40: :smile_44:

訓醒返工 :smile_30:

聽晚暫停~ 我整親手腳, 聽日放工睇鐵打, 唔飲得酒 :smile_42:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 10:34 PM 發表

無事呀???
隻右手唔整咪唔痛囉~ 發唔到力~
隻左腳企 or 行10分鐘以上就會痛~ :smile_42:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 10:42 PM 發表

右手加左腳???你撞車黎??
定比車撞??
右手一直係舊患, 一直唔得閒理~
左腳就唔知幾時整親

訓先~ 希望下星期可以見哂咁多位~
好似好耐無齊腳??
dicky~ 阿布~ 阿bee~ 同埋其他一眾兄弟~ :smile_38:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 11:03 PM 發表

實有機會見..我甘爛玩:smile_30:
呢排班兄弟好似周身唔得閒~ 好似發左達唔識得人咁 :smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 11:09 PM 發表

個個去溫女....我無女溫就話得閒:smile_13:
得閒搵我食飯囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆