上一頁下一頁
發新話題

[保安及公用] [2/8/08 更新-序號生產器] 真正2008年最強之 Norton 360 繁體版 Version 2

收藏  |  訂閱
194  289.0k

引用:
原帖由 Terry0926 於 2008-5-3 10:31 AM 發表

我e+又安番v1有11年,咁又係唔係要del哂所有野再安?點清除所有
如果你之前係裝左 Norton 360 v2 無 15日試用期,就要清除所有野,由頭黎過
如果你之前只係裝唔到 Norton 360 v1,就可以繼續落去,唔駛清除所有野

引用:
原帖由 Terry0926 於 2008-5-3 12:19 PM 發表
15. 開啟 Norton 360 Main Window,按"Help & Support"-->"Support"-->"Activation"
16. 按"Next",出現警告按"Yes"繼續,接著按"Activate ...
你係唔係想話起設定入面可唔可以改做中文?
答案: 唔得

引用:
原帖由 yimuFFin 於 2008-5-3 05:11 PM 發表

我一按 "Click Here to Enable Phone Activation" 就出現這個東東!!
為什麼呢???HELP~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你要按多一次 Next,當個 Norton load 緊既時候就按 "Click here to enable phone activation",禁就應該得,唔得再試多幾次,我之前都試過有禁既問題

引用:
原帖由 Terry0926 於 2008-5-4 11:05 AM 發表
我想講點解我按v2果陣,,佢會幫我自動del左v1:smile_42:
禁先正常~~ 個 Norton 會視作由 v1 更新到 v2,所以會自動刪除 v1

引用:
原帖由 Terry0926 於 2008-5-5 05:56 PM 發表

咁係唔係copy左v1的CLTVault.dll,安左v2再copy番落去,咁就完成?
定要再set d野?
幫下我大大,thx
自己睇說明,我相信我個說明已經好清楚講明每一個步驟

引用:
原帖由 Terry0926 於 2008-5-5 05:56 PM 發表

咁係唔係copy左v1的CLTVault.dll,安左v2再copy番落去,咁就完成?
定要再set d野?
幫下我大大,thx
自己睇說明,我相信我個說明已經好清楚講明每一個步

引用:
原帖由 a_chai 於 2008-5-4 08:14 PM 發表
我成功裝到而且真係可以用到咁多年呀!!!!!

但係發覺裝左之後, xp 成日用唔夠半個鐘就自動reset 機, 最後今朝都uninstall 左lu, 部機即刻穏定翻......
我相信係你部機既問題,因為禁多人裝過都無話會自動 restart 機

引用:
原帖由 a_chai 於 2008-5-4 08:14 PM 發表我成功裝到而且真係可以用到咁多年呀!!!!! 但係發覺裝左之後, xp 成日用唔夠半個鐘就自動reset 機, 最後今朝都uninstall 左lu, 部機即刻穏定翻......
我相信係你部機有問題,我自已&裝過既人都無試過要 restart 機

引用:
原帖由 Terry0926 於 2008-5-6 05:19 PM 發表
我唔係好明你打果d英文,我下載左中文
因為其他link唔得
好! 你話你唔明英文. 但係 Copy CTLVault.dll 既步驟我無用到英文

引用:
原帖由 san1 於 2008-5-7 07:50 PM 發表
我裝左,but copy完個CTLV.dll and重新開機後開唔到個program....
比張圖睇睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆