48 12345
上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
47  12.1k

引用:
原帖由 迷幻小學生 於 2008-1-4 12:42 PM 發表

hi ,海公公.今晚又去睇modelhttp://www10.discuss.com.hk/images/smilies/smile_47.gif
係呀...預埋你好唔好??:smile_44:

引用:
原帖由 jackma49 於 2008-1-4 12:48 PM 發表
海公公KAKAKAKKAKAKKAK:smile_30: :smile_30:
點呀基佬? 好耐冇見喎....
你係咪今晚複出呀 ?:smile_40:

引用:
原帖由 jackma49 於 2008-1-4 12:56 PM 發表

是不是你带我今天看模特啊??海公公呵呵~~~~~~~~
唔好玩我啦, 你帶我就差唔多~~:smile_40:
今晚見啦!!

引用:
原帖由 迷幻小學生 於 2008-1-4 01:10 PM 發表

好啊,到時sj過㴝搵你,有冇位女座;吾好比人知:smile_44:
今晚係大卡, 唔會冇位坐, 你過黎啦~~
SEE U TONIGHT!! :smile_44:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-8 02:42 PM 發表
各位~~星期五偷跳Richy Party唔好俾佢停...呵呵~~~
你會唔會又訓覺唔去拎台, 搞到我地要去face 架??:smile_22:

引用:
原帖由 blok 於 2008-1-8 03:42 PM 發表

我同billy去到見到阿海 , 見face無乜人 , 走左去朱古力
其實o個晚你地唔應該走啦, 之後都好多女呀~~:smile_40:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-1-10 12:20 PM 發表

放心~~明晚我一定拿到張大沙發~~呵呵~~上週低B事件不會發生~~嗚~~~
可唔可以話我聽聽晚大概有幾多人?

雖然今晚j唔join, 不過都幫你推~~:smile_38:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆