上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  579.9k

一手就抱起左我,突然其來的一抱,我唯有好似樹熊咁攬住阿A然離擦經覺為左令我放鬆D同埋都抱得我好實。阿B阿A就接力同我KISS問我想唔想較暗D。

佢已慢慢推左我響床上,佢一隻手已游左去我下面,另一隻手就搓弄我個胸,我都不甘示弱,一隻手開摸阿B,仲摸到佢個龜頭已經有唔少分泌,我就更加放肆地用手指公去按壓佢個龜頭,希望令佢有更多分泌,我仲用將D其他位置。

響呢個時候都訓左響我另一邊,佢先輕錫我耳珠幾下,之後由頸一路錫落去,再錫落個胸度。阿A時已經感覺到佢條利好勁,阿A果個CUP ,亦係我本身好驕的地方,好FIT一路玩一路望上來睇住我的反應,又讚我個波型好挺同竹,又問我點解可以咁FIT為已開撐大我對腳,開同我口交。

阿B跪左響床上,微微將我大腿抽起,托響自己膊頭上面,佢先用手指輕輕插入,等我習慣呢個感覺,佢慢慢一出一入咁響我下面搞左幾下,佢停左一停,問下我有咩感覺,我只係點左一下頭,阿B就慢慢插多隻手指入去,同時我感覺到開始加快抽插個速度,阿A都停左響玩我對波,改為將我攬住。呢個時候,阿B不斷將速度加快,仲開始響我下面轉挖,我開始頂唔順,唯有捉住阿A條粗手臂,但阿B似乎未有停手打算,佢仲一路插,一路瀨我粒核仔,最初我都係輕聲咁呻吟,響呢一刻我忍唔住,我都唔理咁多,放聲咁叫左出來,阿A仲響上面將我對腳撐得更開,阿B就將我個PATPAT再提高D,令我塊面貼住我妹妹咁濟,我果時都唔知我下面流左幾多水出來,阿B仲將佢插完我妹妹的手指插左入我個口,我只感覺到少少咸咸地,佢改用另一隻手繼續抽插,用完左手就用右手,佢呢個動作都維持左有15分鐘左右。阿A問我有冇試過噴水,我擰頭,佢話今晚一定要比我試下噴水。

於是阿A同阿B轉左位置,同時要我轉姿勢趴響床上,阿A訓左響床上而我就狗仔式咁響佢上面,個PATPAT對住佢塊面,阿A又開始同我口交,佢支長炮就響我面前搖下搖下,我享受梗阿A用口錫我粒核仔,佢又用佢條利鑽入我妹妹下面,幾乎每一個部份都比佢反哂出來瀨,正當我想用口担起阿A條GER GER時,阿B捉住我個頭,要我先同佢含,佢真係好粗,佢一出一入塞入來,我真係有少少想嘔同反胃,我將自己個口撐到最大,自勉強將佢個龜頭吞左入口,開始習慣左佢個SIZE,當我想用心同阿B含時,阿A又響下面帶比我一陣陣快感,我應該好多水流左落阿A塊面,但我都唔理了,我真係要抖下呻吟幾聲,但阿B又好快咁捉番住我個頭,要我用口服侍佢,其實我比阿華訓練左一段時間,口技已經進步左唔少(自以為事地認為),但呢個粗度真係未試過,於是我決定用多D條利,唔將佢成支吞,集中力量去啜佢個龜頭,又瀨佢隻眼仔,阿B都好HIGH 咁叫左出來,又不停咁摸住我個頭,我就好似一隻狗咁,係咁瀨,下面阿A又開始用手指插同挖,果種小小急尿的感覺又一陣陣咁出現。

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-5-31 23:08 發表 查看引用來源

好睇,就到戲肉
戲肉? 仲未到......:smile_46:

阿B都好識做咁比我響呢個時候盡情享受阿A的口交同指插,佢行開左,我冇留意佢走左去邊,呢個時候,我終於可以盡情咁呻吟,完全無視我只係同呢兩個男人第一次見就上床,仲咁放蕩咁淫叫,抖左一陣,都開始同阿A含,由於佢冇阿B咁粗大,我比較可以盡情咁發揮我的口交技巧,除左瀨佢條GER,我仲有含埋阿A個袋袋,阿A都好多毛,我同佢瀨同含果時都打左幾個噴嚏。我仲享受緊阿A的口交,阿B遞左杯水比我飲,其實不停咁嗌,呻吟,同含,我都真係好口乾,呢杯水真係來得正好。阿A都拍下我個PAT PAT,示意我再要轉位置。

原來阿B響我唔知的時候已經放左繩、眼罩、震旦,自慰器響床上面,就係剛才LINDA SHOW比我睇D珍藏。阿B叫我放鬆,佢地叫我坐響張按摩椅上面,由於房間都仲好暗,阿B都有扶我坐好,我同佢地講可以將燈光較番大D,因為我都已經冇左尷尬,同埋好期待佢地用咩前戲來刺激我,我好想睇清楚,一開番大燈,佢地兩個都已經成身汗,最誇張係張床,床單已經濕哂,當中應該包括我地D汗水,但最大可能係我D GAP 水。

阿A叫我將對腳M字咁撐高,之後阿B用繩縛住我兩對腳,我對手就比阿A反手咁縛響按摩椅後面,相對縛腳果兩條,縛手的只是做樣,阿B仲用多兩條繩將我對腳再拉開D,我響梳裝枱塊鏡見到自己個妹妹已經濕得好緊要,阿A問我想唔想朦眼,我就唔想LAW,雖然係刺激D,但好想欣賞多d 佢地兩個副BODY,真係好FIT,好大隻,果排朱古力真係殺死人,特別係阿A,佢條長炮成日貼住佢個肚,而家先睇得清楚佢地兩個副架撐真係好正,我睇左陣,又開始濕。

阿A開始用AV成日用果款按摩器玩我,佢先用個按摩器磨左我兩粒LIN幾下,之後慢慢落下面,阿A佢最初未將支野開到最勁,輕輕掂左兩野,已經令我有想死的感覺,個腦空白左一片,阿B再將一粒震旦響我唔覺意時塞左入我下面,因為我下面真係好濕好滑,粒旦好快就入左,阿B一開始已經唔留手,將粒旦開到最勁,我已經好大聲咁叫左出來,救佢快D攞番出來,但佢地又點會理我。
阿A都將支按摩器開到最大,佢地兩個完全唔理我感受,我亦都同開始大嗌,可能佢地覺得我太大聲,用左個口枷縛住左我,但我依然嗚嗚嗚咁叫,同埋差D咬爛左個口枷,呢個時候可能真係叫得太大聲,LINDA同阿華都入左房,佢地兩個都唔知扑左幾多鑊,我仲見到LINDA個心口都有精未擦乾淨,但我都唔理得佢咁多,阿B仲將兩粒震旦貼響我兩粒LIN上面,當然都係將個強度較到最大。阿A磨我下面幾十秒又放開一陣,幾十秒又磨,來來回回,我急尿果重感覺越來越強,阿A再磨左十幾轉,我終於忍唔住,有好多唔知係水定尿,響我下面當爆左出來,我果一刻即刻有D暈同埋好攰,就好似跑完短跑衝線果個感覺,我終於比佢地搞到第一次噴水,阿A 同B都讚我好叻女,今次到LINDA 遞杯水比我,佢都話我噴得好勁。

阿華轉個頭同LINDA又出番房,呢個時候又變番我同阿A同阿B響房,不過今次冇閂門。其實當時我已經冇哂力,因為玩左成晚,我已經好攰同埋好眼訓,但下面都仲係好濕好熱。阿AB已經將幾個CONDOM放左響床上面,我當時都冇力去反抗,可以話係任佢地魚肉,首先上馬的係阿B,佢帶好個套,響我下面撩左幾下就入左去,可能我已經有足夠前戲,又未有想像中的痛,不過佢每次抽插都會搞到我下面塊唇反哂,我因為真係冇哂力,只可以響床上輕輕咁呻吟,阿B以為我冇咩感覺,突然之間好用力咁插左幾下,我即刻又大叫左出來,佢地兩個就叫我唔好訓同埋比多D反應,經過幾個姿勢,阿B射左,佢冇想像中果種耐力。佢都算係咁啦,射完都冇要我用口同佢清潔,佢話佢出房睇阿華扑LINDA

A都唔等,佢戴左套就抱起我,用番最初入房時個掛鼓POSE來扑我,之後佢抱左我去梳妝枱,撐大我對腳,佢入得好深,我下下比佢頂到個子宮,最初好唔舒服,但我感覺到個子宮不停咁吸,配合緊阿A的抽插,插左一陣佢又要我單腳企,佢響側身入,呢個姿勢比之前仲入,我只可以攬住佢,同埋呻吟,之後又轉姿勢,佢要我女上,我FEEL 到佢要回氣,可我當時太攰,未可以盡力響佢上面騎,唯有彎底身同佢一路KISS一路UN,之後佢又轉多個POSE,我伏響按摩椅上面,佢響後面一下一下咁「鑿」入去,我HIGH 到叫唔出聲,事後先知我原來失左聲,佢唔係用佢腰力去推我PAT PAT,反而係捉住我條腰,將我個人扯埋去佢身,一下比一下大力,我果種急尿的感覺又開始出現。

最後,應該係最後了,男上女下,應該係最後衝刺,因為我知到佢有忍,我就叫佢唔好忍,因為我好想要。可能得到我鼓勵,佢開始做最後階段,快速的抽插,過程當中,我又唔爭氣噴多左次水,雖冇上次咁多水,但個感覺就更HIGH,阿A都唔再理,佢等我噴完水,都再次插入,再插多廿幾下左右都射埋,佢射精時都叫左出來,叫左幾聲「呀,好正呀」我FEEL 到佢D精都係爆出來,下面好有力,射完都唔會馬上變軟,仲響我下面跳左十幾下先停底。

我地攬住左一齊響床上面抖,大家一齊抖氣,成間房就只有我同佢D呼吸聲。

當時都差唔多凌晨時份,我比佢地搞左4個幾鐘......

我都迷迷糊糊咁攬住阿A訓著左。

呢PART仲未完,不過我真係要訓。

希望今次冇咁多錯字。

早抖

引用:
原帖由 couplelover 於 2016-6-1 00:47 發表 查看引用來源
support~~~

叫得咁勁....咪隔離屋都聽到:smile_13:
可能D鄰居以為係linda叫呢!

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-6-1 00:45 發表 查看引用來源

D係邊個?你早D休息啦
已改番,太眼訓.........眼盲

引用:
原帖由 硬忍晒 於 2016-6-1 01:08 發表 查看引用來源

吹潮好激呀, 辛苦晒, 早d去發番個春夢啦!
寫完真係有少少濕濕地。

引用:
原帖由 couplelover 於 2016-6-1 01:12 發表 查看引用來源

hahaha
玩5個人.....去你到應該方便D?
其實linda屋企係大d,後來佢地都有去我果邊玩。

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-6-1 01:11 發表 查看引用來源

濕濕地就自己開心下先瞓
Nola,去訓了

引用:
原帖由 bee.ee 於 2016-6-1 06:20 發表 查看引用來源
你簽名檔張相好fit呀
我都好想同咁fit既女仔 (你) 做愛
你係咪成日做gym?
都有去跑步同做下gym同埋yoga

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆