上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  580.6k

引用:
原帖由 JanWong1225 於 2016-6-1 19:54 發表 查看引用來源

戶外呢?
Yes before
Will write the content later

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-6-1 19:57 發表 查看引用來源
仲有好多故事睇
Please be patience

引用:
原帖由 albert_bass 於 2016-6-1 21:01 發表 查看引用來源
好文啊師姐!雖然我身邊都有人親口同我講過好似師姐你咁精彩既生活,但第一次睇女性寫又唔同d,而且我工作上經常接觸紀律部隊,更加震撼我既心!!搞到我每次見到佢地諗起會唔會係師姐你!最正係你3p 俾人撞破之後仲繼 ...
享受嫁,
其實呢份只係我地嘅工作,收左工又係一個普通人。

唔好成日提我地的工作......

引用:
原帖由 albert_bass 於 2016-6-1 21:17 發表 查看引用來源
唔係想提,之不過係我接觸到起碼2至3個制服團體,有感而發!唔提唔提!咁你最多幾皇一后啊?期待新故事
3M VS 1F

引用:
原帖由 TID 於 2016-6-1 21:26 發表 查看引用來源

戶外係係香港定外國先?
你地有無一大班人去旅行架?
yes, we had a short trip together in Taiwan and Japan before.

引用:
原帖由 TID 於 2016-6-1 21:41 發表 查看引用來源

會唔會打出來?
depends on my progress to type the pending stories

引用:
原帖由 JanWong1225 於 2016-6-1 21:52 發表 查看引用來源
師妹,還在OT?
yes , still office

我訓醒的時候已經係晏晝3 點幾,起身時床上得我一個,成間房都仲殘流住尋晚大戰的痕跡,包括昨晚裝滿阿A同阿B精液的避孕套,一地用過的紙巾,各種性玩具,繩,依然散滿一地。

我響床上伸左個懶腰,呢個時候先感覺到周身痛,可能尋晚真係比阿A同阿B扑得太勁,我嘗試落床,好在都唔算太痛,未致於比人屌到落唔到床。

由於我尋晚入房時已經係全裸,我d 衣服都仲應該響大廳。本來打算就咁得出房,但最終我都攞左張被將自己包住咁行出房。

當時我見到LINDA當時只係著住胸圍同底褲響大廳拖緊地,我叫左佢一聲,
「你醒啦?攰唔攰呀?」
「OK啦,係周身有少少痛,係呢,唔好意思,搞到你間房好似打完仗咁,我而家幫你執番好佢先」
「我打算你醒左先入去執,知你一定好攰,尋晚比佢地咁舞法,唔洗啦,你過門都係客,你快D去梳洗下先啦」
「係播,佢地呢?」
「哦,佢地去左買料,話今晚打邊爐,預埋你啦」
「吓?我仲打搞你,真係唔好意思,我沖過涼走啦」
「唔好咁啦,佢地好想你留底一齊食下野玩下呀」

我見到呢個情況都打算快D沖個涼就打比阿華同佢講我走先,點知LINDA話我D衫褲攞左去洗仲未乾,LINDA 唯有入房攞左件TEE同短褲同毛巾比我暫時著住先,LINDA對波真係好堅挺,仲可能因為做住家務,佢個BRA都已經有一半比汗整濕左,我都忍唔住望左幾下,見到佢呢個身材,我唔知點解將毛巾包得緊左少少,覺得響佢面前好自卑。我定一定神,即刻去左沖涼,我不停咁漱口,同用花灑不停咁沖我個妹妹。

沖完涼,我用9 秒9 的速度著上LINDA 借比我的衣服,TEXT左個MSG比阿華,但佢好耐都冇REPLY 我,我好想響佢地番來之前離開,唔知點解呢一刻我有D驚,好想快D走,我著好衫LINDA剛入睡房執拾,原來佢響我沖涼時已經整番乾我本身D衫,仲放左響大廳梳化,我見佢入左房,間屋又冇人,就響大廳換番自己套衫,點知響呢個時候……

阿A同B佢兩個返來,佢地見到我剛剛戴番好個BRA但下身依然赤裸的尷尬場面,當時大家你眼望我眼,阿B就好快咁番度大門,阿A就問我點解唔休息多陣,攰唔攰之類的問題,我都冇答,只係點下頭,阿B就將佢地買的食物先放入廚房。阿A就繼續睇住我換衫,LINDA 聽到有開門聲,都出房望下,佢同阿A打左個招呼,就番入去繼續執拾,阿B響呢個時候走埋入睡房,臨入房前同阿A打左個眼色,仲閂埋門之餘仲有一下清跪的LOCK 門聲。

呢個時間得我同阿A響大廳,
「我要返屋企LU,拜拜」
「唔好走啦,食埋飯先,預左你」
「唔好啦,我好攰」
「攰咪可以響度抖下先,食得叫醒你」
「唔好啦」
「咦,你個頭仲未洗乾淨?」
「係?」
「仲有番皂泡,你睇下」

響呢個時候,阿A就上前攬住我,開始嘴我,我準備反抗的時侯已經比佢熊抱住,阿A嘗試用條利撩開我嘴唇,再探入我口中,佢一隻手又輕力咁拍打我個PAT PAT,我雙手比佢壓住,就正正摸住左阿A條長炮,佢當時只著短褲,所以應該好敏感,佢開始推我埋牆,而且開始將隻手由後腰伸入去,佢不停錫,不停聞我,又話我好香。

錫左一陣,佢又將我抱番落梳化,其實呢個係我一個反抗的好時候,但一來周身骨痛,二來佢估到我想反抗,佢已經用下半手壓住我,要同佢鬥力,真係好痛苦。阿A先除左自己件TEE,又響我面前SHOW佢D肌肉,真係好正,仲有生到上肚的毛毛,好吸引。佢用佢已經勃起左的細佬頂左我妹妹好多下,希望望一步將我帶入局,其實呢個時候,我都已經半放棄,留而越去反抗就再佢慾火進一步提升。

阿A響呢個時候索性將我件TEE都除埋,順手扯開埋我個BRA,34C又比佢暴露響空氣當中,阿A雙手停搓弄,愛不惜手,好似搓面粉咁,仲刻烏底身去咬我的LIN 頭,之後又響左右兩邊拍打,要我左右胸互相碰撞,雖然有少少痛,但下面又濕左。呢個時候阿A都除埋自己條褲,跪左響我個胸上面,要用我對波同佢乳交,可能尋晚阿B用CRABTREE做潤滑時都好暢順,阿A照樣咁做,佢擠左一大PAT響我個胸,兩按摩左幾下令D HANDCREAM均勻咁響我個胸上面,就用佢手上面D HANDCREAM劣下佢支炮幾下,之後佢就將我對手交叉咁疊住,令條溝更加深,佢一野隊左入去,前後咁抽插,可能因為佢太長,有幾次都頂到個個口,但因為有HANDCREAM響上面,我又真係咁唔落……

響呢個時候,房中傳出LINDA同阿B的激戰聲音,LINDA放浪咁響度呻吟,呢D呻吟聲,令阿A更加起勁,佢拉開我對手,索性自己用手夾住我對波,佢呢個時候已經出哂汗,仲滴哂落我塊面上面。

引用:
原帖由 TID 於 2016-6-2 00:06 發表 查看引用來源

睇來4P就開始:smile_41:
但阿華一早走左?
睇落去係就知

阿華佢走左啦,佢要返工......

經過尋晚,我知道乳交應該唔可以令到阿A射出來,呢個都只是係一個前戲。佢玩左一陣,鬆過左我,我紅前有D佢分泌同埋HAND CREAM 的混合物,其實我都幾嬲,因為我剛沖完涼,又比佢搞到成身汗。佢將我條褲都除埋,又唔知會抱我去邊,原來係浴室,其實我好驚響浴室做,因為有次同阿華響浴室玩,佢一個唔小心,都整到隻腳,所以我對響浴室玩有DD卻步。但阿A已經將我抱左去入面,佢又開始鍚我,佢一邊鍚,一邊調校水掣為浴缸放滿暖水,佢先坐左落個缸,再伸手拖埋我坐落去,佢坐左響我背面,仲幫我扎番起把頭髮,佢之後用沐浴露搽響我個胸,再慢慢按摩,因為感覺到好舒服,我又呻吟左幾聲,浴室回音好大,我自己聲番都有D尷尬,之後阿A又幫我個膊頭練左幾野,好夠力,又好酸軟,我索性成個人埃左響阿A上面,又開始同佢嘴起來。阿A之後企響身,我都明佢想我同佢徹底清潔一下佢支長炮,我就跪左響個缸度,先將沐浴露均勻搽響成支GER GER上面,先由龜頭開始,反開佢包皮,徹底咁洗,佢條野真係好多筋,同埋好硬,之後我用手上下咁劣,再望一望佢個表情,佢居然閉上左雙眼響度享受。之後我再洗埋佢個袋袋,我好落力咁洗佢個屎眼同袋袋中間的位置,每按佢一下,阿A都會呀,咁叫一下,之後我又輕力咁搓下佢個袋袋,佢居然有少少企唔穩。

之後我用花灑同佢沖洗D沐浴露,洗完之後,佢支長炮比我一個好FRESH 的感覺,正當我準備同佢含的時候,佢示意唔洗,又抱番起我繼續錫,我感覺到佢支野已經響我妹妹出面掃左好多下,唔知佢有心定無意,我知佢忍唔到,想插入,我就同佢講出去攞個套,點知,佢突然之間抱住我,向下一滑,就比佢咁樣冇套入左,佢都唔理我的反應同反抗,開始快速抽插,將我抱左響馬桶上面,由上而下快速抽插,我已經頂唔順,佢每次都係抽到最出再插到最我,我不爭氣的子宮又配合住佢一下下咁吸吮任阿A的GER GER。

我的水流到成個廁板都係,阿A就將GER GER拔出,示意我轉身比佢後入,我雙手按住浴室的小窗,將屁股抬高,迎接阿A的插入,阿A亦不甘示弱,展現出佢最強同最喜愛的花式,佢完全冇理我的呻吟,只照死推,我聽到自己個APT PAT比佢大腿拍打而發出的啪啪聲響。我又有一種急尿的感覺,但悖尼不住,我又噴了,阿A沒有理會,只是繼續去插,一出一入都好多水流出,我已經忘記左阿A佢而家冇帶套而抽插緊我,同時我都知道佢將要射出來,好想佢停,但又唔想冇左呢種上左半天的感覺,我一隻手想向後推開阿A,唔想佢射響入面,但隻手一伸反面比佢捉住,佢索性將我另一隻手也拉住,我上半身被扭住,好在平時有玩開YOGA,少D柔軟度到死。阿A響我不停求饒的情況下,佢嚎叫左幾聲,射左響我入面,佢射完左都未肯即刻抽番出來,仲繼續輕力咁抽插,似乎依然在回味……

(今日係咁多,訓):smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆