上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  580.1k

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2017-2-2 16:58 發表 查看引用來源

小朋友?妳係奶媽
咁我都三十幾,佢地二十出頭
叫佢地小朋友都正常

仲好講,個WORD FILE 死左.......:smile_o16:

引用:
原帖由 別問我是誰的菜 於 2017-2-4 00:32 發表 查看引用來源
想睇姐姐同Linda 磨豆腐😍
FF mode:
姐姐俾Linda 係沙灘除唒d衫,瞓係到,Linda 將沙灑係你兩粒Lin同個系到,已經搞到你呻吟扭腰,慢慢d沙包住你個人,Linda 再分別塞3個震蛋落你3點到,你high 到爆,求Lind ...
不如個post交俾你寫,哈哈
我都睇到濕濕地

引用:
原帖由 blackjack131313 於 2017-2-3 22:30 發表 查看引用來源

等得好辛苦😂😂😂😂😂
希望快點打完,可以upload

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-2-4 15:51 發表 查看引用來源
加油
努力中.....:smile_o06:

睇住相先

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-2-7 10:23 發表 查看引用來源
其實可以仲少布d,
怕醜

引用:
原帖由 blackjack131313 於 2017-2-7 15:36 發表 查看引用來源

師姐覺得有咩姿勢好玩?
冇咩idea

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2017-2-8 15:48 發表 查看引用來源

冇咩idea
呀呀,快d,入d,好入呀,救命呀,姐姐好痕呀,快d入哂佢呀,救命,好快呀!
我今日已經俾佢地插左幾多次,大廳、浴室、廚房、露台……當然仲有我的床上……
未介紹两位你們口中的「小鮮肉」,他們是linda響大學夜校認識的两個同學,分別叫阿C同阿D,佢地都只係二十出頭,體能方面足夠玩死我地两個大姐姐。
我同佢地第一次係響澳門同linda的調教之旅開始,linda一心想用呢两個小朋友令我再次沉淪響性愛當中,徹底地成為一個性奴。linda,她成功了,我已經成為一個幾乎日日都要俾男人抽插的女人,在性愛過程中,受盡他們的侮辱,言語,行為,甚至會主動要求佢地唔好返宿舍,響我家過夜,linda的報復,完全成功。
阿c戴好避孕套,將我推到窗前,我配合地抬高自己的屁股,等待阿c的抽插……阿d同時已經埋位準備好手機,要用影片記錄我被他們玩弄的過程,最初我都好抗拒拍片,最初的偷拍,到後來的理所當然,自己的失控,由反對,變為默許,再到而家的冇所謂……我已經被他們調教成一隻母狗般的性奴。

阿c同阿d沒有阿a的性愛技巧同長度,有的就是體力,他們二人可以全力抽插二十分鐘,完事,抖五分鐘再插,我次次都俾佢两個屌到冇哂力去反抗,只可以好似死魚咁任佢地舞。

「喂,琳琳姐,點解你咁好扑,三十幾歲都仲咁fit,俾人玩左咁多年都仲咁窄……呀………好撚正,你要望下鏡頭先得嫁,等我地記住你個樣有幾淫啊……嘩……好正,喂,唔好淨係識叫啦,答我點解你下面咁多水啊……」阿c邊插邊用言語侮辱我
「我…………啊,好……硬……我……唔……知……啊」我盡力回答,但當時個腦空白哂
「你唔淫,成日做埋d淫蕩瑜珈pose,成日想男人插」阿d一邊拍片,一邊加把口。
「屌死你啊,琳琳姐,啊…喔…啊…好撚正」「最撚衰佢俾linda老公玩到殘哂,如果唔一定內射佢」「唔係啊,仲好窄,琳琳姐,你好窄,你知唔知?」
「唔……知……啊……救下你,快D,大力D,我好想要」
「你睇下佢幾淫,聽人講你當年成日玩三王一后,都唔夠飽,仲俾人射到成身精,你而家仲想唔想玩?」
「我……我……啊……我……呀……有你地……噢,啊……就夠……啊!」
「琳琳姐……啊……啊……喔……咁我地两個……啊……同佢地……啊……邊個勁D……呀……屌爆你……啊……答我啊……臭閪」
「喂,賤琳,係啦,快D答啦」
「唔知……呀……唔……啊……噢……你……地勁……啊……」
「咁勁D咩啊?賤琳」
「啊……求…下你……屌……我啦………唔好問啦……」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆