上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  580.0k

引用:
原帖由 Tellingme 於 2017-2-8 21:12 發表 查看引用來源
有個咁正既姐姐,俾我都唔翻宿舍啦。
琳琳姐打算同兩位小鮮肉持續幾耐?
「你真係淫到呢……賤琳……你想唔想俾多d男人搞你?」
「呀………啊…啊琳琳姐,我要射啦,你想…………我……啊……射響邊……啊……」
「啊……唔好……呀……我想你……啊……屌……屌……我……啊……姐…………啊姐……未……啊……高……啊……」
阿c都未回應到我,佢就已經射左,我個子宮就隨住佢條賓州的跳動而一下一下咁收縮收縮……
「你睇下條淫婦,仲未夠啊!」
「屌,佢真係收陰機,俾佢吸乾……你快撚d帶套做野啦,仆街」
「屌你啦,次次都係執你二攤,睇表演啦」
「喂,等我睇下頭先d精華片段先啦」

呢種情節,自從響澳門三日两夜性誕調教之旅後已經常常發生,拍片、侮辱,甚至用皮鞭打屁股,都已經成為同呢两個大學生玩的指定節目。
其實阿c玩得較為師文,佢還會尊重我的感受,但阿d完全當我是一個女奴,由佢提議的性戲根本完全來自,日本AV情節……我最初對阿d感覺很差,但漸漸在他的凌虐過程中,得到另一種快感。

「賤琳,你一定未飽,不過你放心,今日我地两個都dayoff,大撚把時,玩謝你隻淫閪。」
其實佢對我的言語侮辱我已經沒有太大感覺,響呢一刻我只想有一支粗棒插入我下面,慰藉我空蕩的妹妹……「俾我,求下你,我未夠……」
「吓?你講咩?我聽唔到,大聲d,全句講!」
「我未夠飽,快D插我……」
「你叫咩名,全句講,大聲d」
「琳琳姐姐唔夠飽啊,細佬可唔可以插我?」
「咩,撚野琳琳姐姐啊!你係x嘉琳,你係淫娃,你夠飽,求我屌你,快d講!」
「我係淫娃,x嘉琳,我唔夠飽,我係你地的性奴,求你地快d扑我!」
「冇人話你係性奴,你係雞,你再講過」
「係,對唔住,求下你地快點扑我,扑死我都好,淫娃已經好濕了」

引用:
原帖由 blackjack131313 於 2017-2-8 16:47 發表 查看引用來源

兩個小鮮肉有冇試過同你一個人玩?我指兩男一女,試過最長玩左幾耐同射左幾次?
i will  tell this story

引用:
原帖由 kelvinkwok828 於 2017-2-8 18:28 發表 查看引用來源
你開始要更多人服待你了:smile_47:
貴精不:smile_o06:貴多

阿d要我好似隻母狗咁爬佢面前,佢就坐響sofa上面,將一支電動按摩棒調響我前面「淫琳,玩俾我睇!你玩得好睇,我先考慮下,扑唔扑你!」
「帶埋個狗圈」響旁邊拍攝的阿c火上加油。
「係丫,你上次同linda两隻姣閪扮旺財玩得好開心啊!帶左吠番幾聲俾我地聽下……」
我毫無疑義咁帶上個狗圈,仲專登對住個鏡頭吠左幾聲。
我手上拿住支按摩棒,開到最大,先響陰道口麿來麿去,d水好快又係咁標晒出來,好易就塞左入去
「喂,邊個俾你塞入去,攞番出來,淨係可以響外面玩,入面梗係等我來插啦,臭雞。」
阿d拉位我條鏈,當我好似狗咁拖來拖去……
「淫娃,攰唔攰,要唔要飲水?」
「要呀」
「屌你,你係狗,你只可以吠!」

我只有汪汪咁吠左好聲,阿d先倒左d水響地下,要我用條利去瀨……
我將屁股抬高,阿c就順手成支按摩棒插入我下面,我呀一聲叫左出來……
「見你咁乖,就獎勵下你,俾两條腸你含下,好好味呀!」
其實,佢两個的size同硬度同阿a佢地,真係差好遠,所以以我的口技,都試過好多次ko佢地……

我跪地上,先同阿D吹,瀨袋,用手指按壓佢會陰個位,已經令小d流哂口水,佢捉住我個頭,控制住我同佢口交的速度,因為佢應該唔想就咁俾我吹爆。

阿c呢個時候都走左去我身邊……佢已經回氣,賓州已經扯到好硬……阿d放開對手,我轉為同阿c吹,同樣瀨袋,龜頭,來回吞吐幾次,佢個反應冇阿d咁大,可能剛剛射完,冇咁敏感……
「屌你個琳琳,搞到我好撚high,一定要屌爆你……」阿d已經自行上套,對準我個濕潤門口,大力一野隊入去,阿c條野無離開我個口,佢地一個前一個後,我相呻吟都唔可以大聲……

阿d抱起我,再次要我對住個窗俾佢抽插,成間屋,只有肌肉互相撞擊的拍拍聲,同埋我間斷的幾下悶哼,因為阿d的抽插只有力度,沒變化,其實快感不大。

轉換了幾個姿態, 終於射左, 但,他們的淫戲,並不會因為一兩次的射精而完結。

引用:
原帖由 Tellingme 於 2017-2-8 22:21 發表 查看引用來源
咁今晚又有冇打算過夜@@
不了~要抖下

下個CHAPTER 寫我同LINDA 比佢兩個點玩到求饒.......

仲有一幕係4男2 女.......

引用:
原帖由 Tellingme 於 2017-2-8 23:17 發表 查看引用來源
姐姐真係夠哂淫,為妳精盡人亡都抵啊haha
有冇咁誇張呀

引用:
原帖由 6inch5 於 2017-2-9 01:44 發表 查看引用來源
賤琳通常扑野時會點樣打扮,會唔會著得好淫?:smile_40:
每個人對淫的定義不同呢

引用:
原帖由 野涼 於 2017-2-9 08:17 發表 查看引用來源
琳琳姐姐你真係夠哂淫呀
好中意佢地講果句你成日玩啲淫賤yoga post !
我都覺得呢句好中

引用:
原帖由 remyred 於 2017-2-9 13:15 發表 查看引用來源
更新了..等咗接近3個月了,謝謝!
對不起,令大家久等左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆