前列腺炎病友互助討論區 2

收藏  |  訂閱
20  157.6k

推下先:smile_38:

引用:
原帖由 mingggg 於 2007-10-31 12:14 PM 發表
自已親身試過半個月都幾好精神會好d後未睇左以家呢個醫生又冇食到                                              蜂花粉和蜂花粉制劑在臨床上應用比較廣泛,對前列腺炎的治療效果尤為突出。前列腺炎是中老年人 ...
知唔知邊度有蜂花粉買:smile_41:

去泌尿專科驗下先啦:smile_38:

回覆 #135 XRickyX 的帖子

會唔會又被版主刪架

引用:
原帖由 黑暗一族 於 2007-11-15 09:28 PM 發表
XRickyX    我想問一下有什麼好醫生可以介紹一下  等我睇下好d  想知道自己真係有冇中蕉
你去升到50分先,
唔係xRickyx傳唔到短訊俾你

引用:
原帖由 火影海賊團 於 2007-11-20 07:03 PM 發表
會陰係邊到.....同我冇痛啊...只係小便之後滴尿
有冇覺得尿頻,
柯完冇幾耐就想再去咁呀?

引用:
原帖由 火影海賊團 於 2007-11-21 02:16 PM 發表
我想知自慰同前列線炎大唔大關係?????
己婚個d點算啊...佢地一星期做2,3次- -(我今年16year old)

我今年7月有自慰..但係到9月停左啦
我每次自慰完到有用紙巾整clear
我只係小便後坐底就有尿滴出黎....(關 ...
一般自慰就唔會引起前列腺炎,
但如果有忍精或JJ前列腺經常充血(成日睇喊野)
就有可能會有前列腺炎

引用:
原帖由 火影海賊團 於 2007-11-21 08:21 PM 發表
我自慰個陣我少忍精啊..因為忍唔到..最多到係忍到幾秒
我只係小便後坐底就有尿滴出黎..無其他野..但係到維持左1個月有多
所以好擔心
我想知患左前列線炎係唔係好辛苦架???
聽你地講好似好難好得返咁???
普遍患者都辛苦,主要因為前列腺會痛
但有d患者就唔會痛
難唔難好返就個個人唔同,有人幾個星期好得返,有d就要比較長時間

其實你剩係尿滴,冇尿頻或痛就唔洗咁擔心
未必關前列腺事,可能過一排會無事
你真係唔放心又唔想比家人知,
就儲錢去驗精啦
應該幾百蚊就有

引用:
原帖由 火影海賊團 於 2007-11-25 02:56 PM 發表
咁次死啦...我諗係前列線炎
我星期六去左騎單車..之後無耐覺得膀胱下D..附近有D痛(少少痛..好緊的感覺)
個晚沖完涼就無野啦...之後無理訓教
今早無野啦....但係到係尿滴
依家唔知點好...唉我16YEAR OLD昨-  ...
去搵泌尿科醫生睇下先啦
你搵普通科醫生驗尿驗唔到架

我都係無lala中左招

引用:
原帖由 火影海賊團 於 2007-11-25 05:51 PM 發表
你點中招架.......我到唔知邊到有得睇
普通科醫生轉介得唔得架(普通科醫生會唔會開藥比我食架)
我諗我唔嚴重...今日起身就唔痛啦..只係尿滴囉

潮潮潮 ..你今年幾大
我咁細個好多野...到要同家人講
我連自 ...
我都唔知點解中招
我係發現有柯尿柯唔清既感覺去睇醫生.先知中招
忍好耐尿我都試過,唔知有冇關
我二十幾歲,
你不如去睇專科確定在係咪中招,先話比家人知囉
其實睇一般專科都得,唔好睇普通科啦,好多普通科醫生冇呢方面學識
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007041104712

要預千幾蚊去睇

前往最後回覆