上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
688  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-13 21:08 發表 查看引用來源

𥄫呀嫂!有冇怒睥番佢?又或者比番個「好嫉妒呀」嘅表情佢?
cat姐仲有冇做gym呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-13 22:18 發表 查看引用來源
平時做gym都一個人啦
咁做做下gym就唔覺啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-13 22:18 發表 查看引用來源
平時做gym都一個人啦
咁做做下gym就唔覺啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-13 21:54 發表 查看引用來源

有調查顯示,成班人做gym係吹水多過真係做架。(除非成班人鬥又唔同咁講。)
所以都係單拖去做好d,夠寧靜,其實個感覺好舒服。
收埋一個人操,之後一班人鬥先好玩架嘛。 ...
師兄真有恒心

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-13 21:54 發表 查看引用來源

有調查顯示,成班人做gym係吹水多過真係做架。(除非成班人鬥又唔同咁講。)
所以都係單拖去做好d,夠寧靜,其實個感覺好舒服。
收埋一個人操,之後一班人鬥先好玩架嘛。 ...
師兄真有恒心

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-13 23:31 發表 查看引用來源

因果關係~
因為有咸濕既心,所以要有恆心既身配合。
想好有恆心去咸濕,必要有好既身體,如果fit就仲正添啦~
🤣🤣
難怪師兄食咁多蛋糕,仲咁fit啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-15 12:46 發表 查看引用來源
直覺往往是最能夠反映出一個人的潛藏性格,在不用多加思索下的選擇,總是最真實反映出你的想法。以下一個情況,憑直覺想想答案,可以測出內心深處的你,其實最適合甚麼個性的另一半!一起試試吧。

問題:在排隊買東西時,覺得排在 ...
3,不斷講話既女生

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-15 15:20 發表 查看引用來源
雖然唔知準唔準,但大家玩下無妨,當輕鬆下都係好既,HAHA.......

選1:【樸實低調聽話型】話少不出錯的聽話情人
你特別喜歡話少的另一半,雖然看起來酷酷的,但是個性很能幹,因此不容易出錯,且凡事絕對以家為重,最重要的是他很會 ...
其實係俾女生㨂既心理測驗?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-15 16:26 發表 查看引用來源

HAHA......其實佢又無講明男定女玩既。
但我覺得男好女好都會出現呢個情況,而且字面上完全無得捉路,所以分享俾大家睇下咁啦。
女生操得fit又真係幾好睇,有少少腹肌

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-16 15:09 發表 查看引用來源

年長....好彩唔係年老😅😅😅😅😅

有才華嘅男人,令人心醉

以前遇過冇上進心嘅男人,簡直想死。佢成日話我嫌棄佢差,我好清楚同佢講,差唔係問題,問題亦唔係冇進步過,係嫌棄佢唔勤力,比萬個excuse 唔去改進,又唔肯踏出一步去改 ...
何謂進步?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆