上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
710  1.4m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-12-30 21:23 發表 查看引用來源
唔關做生意事架~

我無咁多時間玩,如果唔係我都整個studio自己操下嘢freelance教下人。
很多香港人都好忙。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-12-30 21:23 發表 查看引用來源
唔關做生意事架~

我無咁多時間玩,如果唔係我都整個studio自己操下嘢freelance教下人。
很多香港人都好忙。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-31 12:14 發表 查看引用來源
各位,除夕快樂呀下~~~~

2021年開開心心
師兄除夕快樂,邊度倒數?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-31 19:06 發表 查看引用來源

呢d天氣當然在家hotpot最正。
料已買齊,實體店我附近亦多左好多新選擇,食材都方便。
過去一兩年,香港經歷大變化,未來無可能,南瓜可以變馬車,老鼠可以變白馬,鵝可以駕馬車~呢d天氣打邊爐係好正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-31 19:06 發表 查看引用來源

呢d天氣當然在家hotpot最正。
料已買齊,實體店我附近亦多左好多新選擇,食材都方便。
過去一兩年,香港經歷大變化,未來無可能,南瓜可以變馬車,老鼠可以變白馬,鵝可以駕馬車~呢d天氣打邊爐係好正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-1 20:12 發表 查看引用來源

哈哈,師兄,做好自己,家人,咪得囉。
2021年都應該係咁方向走呢~
新的一年,新的開始。
2020似係地球停頓。

世事係多變,之前呢度有好多師姐師妹~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-4 11:34 發表 查看引用來源

正喎,真係靠近大自然。
其實呢樣我都鐘意既,如果我仲未有小朋友,我會山旮旯D既地方都唔怕,我以前住果度,見松鼠仔會出黎搵野食架。
但我有小朋友後,而家首選就希望揀市區。
好有趣,有人唱好今年,有人唱淡,究竟個市升定跌呢?; ...
揀市區,揀太古啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-4 18:04 發表 查看引用來源
行過say個hi先👋🏻👋🏻👋🏻
寶寶呢排邊度玩呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-5 11:46 發表 查看引用來源

又太古?廿年黎都太古喇,佢係唔錯,但呢個價,師兄,你會買太古定新樓?
新有新好,舊有舊好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-5 11:46 發表 查看引用來源

又太古?廿年黎都太古喇,佢係唔錯,但呢個價,師兄,你會買太古定新樓?
新有新好,舊有舊好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆