上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
694  1.4m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-13 23:50 發表 查看引用來源

真係喜歡你加個膠字喺煩字之後,即刻諗到果種痴男唔係一般嘅煩咁簡單🤣🤣

越冇條件丶越自卑嘅男人,就越怕女生同異性接觸。如果男人條件好,洗乜怕?反而係個女生怕男生太受異性歡迎添 ...
cat姐遇過好痴身既男人?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-1-15 12:37 發表 查看引用來源
四季經?
好似話女人生左bb,需要係會減少

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-15 15:38 發表 查看引用來源

咁世上唔會有老公,男友鐘意自己另一半有仔埋身既,但人係群體社會生活,唔係同性就係異性,叫妳小心,我覺得好正常。
而且Alex係我心中型開,佢應該唔會突然婆媽到問妳係咪唔要佢,又或宅男式死纏掛。 ...
會走既人,有冇人埋身,都會走。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-16 01:04 發表 查看引用來源
佢喺個心裡面驚😂😂😂😂😂如果要有嘢,有人埋身我就唔同佢講啦😆何況冇
有人埋身,代表妳吸引喎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-16 01:04 發表 查看引用來源
佢喺個心裡面驚😂😂😂😂😂如果要有嘢,有人埋身我就唔同佢講啦😆何況冇
有人埋身,代表妳吸引喎

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-16 01:50 發表 查看引用來源

咁搞法,其中一方有需要,就好易出軌喎
地球既引力,具有很強大的力量

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-16 01:50 發表 查看引用來源

咁搞法,其中一方有需要,就好易出軌喎
地球既引力,具有很強大的力量

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-16 14:25 發表 查看引用來源

This is not true lor.

會唔會係生完小朋友,身材走晒樣,自然就做少咗呢?
夫妻之間又唔係只得做愛或未必要做愛。
反而係相處得好,生活照顧得好,可能會更加重要。

做愛係重要,但可以超越。
性能量可以蛻變。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-1-16 14:25 發表 查看引用來源

This is not true lor.

會唔會係生完小朋友,身材走晒樣,自然就做少咗呢?
夫妻之間又唔係只得做愛或未必要做愛。
反而係相處得好,生活照顧得好,可能會更加重要。

做愛係重要,但可以超越。
性能量可以蛻變。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-16 14:56 發表 查看引用來源
吸引一個夠啦
以現時人類既狀態,絕大多數人,係難以真正做到專一。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆