上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
688  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-13 14:47 發表 查看引用來源
講下有趣心情,近日電視播 Z World War,跟手又好多喪屍片。
唔知大家有無試幻想過呢D災難成真會點呢??

我想講大家知,做父親,男友,老公,真係會白痴地幻想呢D情況發生,而點樣保護另一半架?HAHA....... 至少....... 我真係有囉 ...
珍惜。睇番歷史和平美好日子都唔係必然。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-15 11:00 發表 查看引用來源

師兄,而家去日本有團啦。
要去玩係機會啦飛雲。
但一諗玩5日返黎坐7日,心裡總有d唔知點咁,但我深信好多香港人會去玩。
香港人捱無問題,無得玩就勢係假。😆😆 ...
師兄想到日本邊度玩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-15 11:00 發表 查看引用來源

師兄,而家去日本有團啦。
要去玩係機會啦飛雲。
但一諗玩5日返黎坐7日,心裡總有d唔知點咁,但我深信好多香港人會去玩。
香港人捱無問題,無得玩就勢係假。😆😆 ...
師兄想到日本邊度玩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-16 15:28 發表 查看引用來源
女人讚男人,男人幾時都受,咁,都要男人有呢個本事,做出成績。
男人事業上既本事,又或參加比賽既勝出,當然係威,但又唔係個個人都有呢個機會。
簡單D,我發現,去玩,其實都好講本事,假日去海洋公園,冒險樂園,歡樂天地,男人如 ...
師兄好識野。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-16 16:55 發表 查看引用來源

Haha . 你睇人咁叻叻又喺度識咗我一段日子,如果因為我放性感頭像、或福利相而pm 我嘅男人,或者只係send 個WeChat 號碼,你估吓我會唔會有興趣?
cat姐應該好似catwoman咁款?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-17 00:31 發表 查看引用來源

邊part 似?

似佢都好喎,身材正!
都係鍾意貓

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-17 00:31 發表 查看引用來源

邊part 似?

似佢都好喎,身材正!
都係鍾意貓

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-17 11:32 發表 查看引用來源

到時日本可能周圍既人都講廣東話🤫🤫
都幾多香港人鍾意到日本旅遊

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-17 11:32 發表 查看引用來源

到時日本可能周圍既人都講廣東話🤫🤫
都幾多香港人鍾意到日本旅遊

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-17 16:37 發表 查看引用來源

師兄,真係唔講笑。
男人最叻認自己係神人,其中就點樣床上勁又耐,呢樣邊個知先?問題係,女人唔係只出現係床上。
出去玩,男人要有情趣,本事,簡單如去一趟樂園,都可以好有學問。
咁簡單如玩攤位遊戲呢?女生需要男人唔係只得性, ...
冒險樂園係幾好玩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆