【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】三十五集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
10  314.1k

等左好耐終於有得睇喇!!! :smile_o12:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-1-15 07:51 PM 發表 查看引用來源

很好!很喜歡有讀者評論我的作品!
     借此機會,談談我這兩部作品。
    『我與vivian』這個故事,是改編自日本NHK電視台的一套電視劇,是『松隆子』主演的。
     故事講一位『海洋學教授』和松 ...
超佩服發哥的見聞 :smile_o12:

色文之餘係有更多既知識或發人深醒既成份

實在太強

所以希望將來呢部完成,之後再有新故事睇 :smile_o06:

日本語都出埋 :smile_o12:

繼續 SUPPORT 左先 :smile_o01:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-1-30 01:03 AM 發表 查看引用來源
開始貼‥‥‥‥‥‥‥
截一截你

講聲終於等到

多謝晒 :smile_o01:

SUPPORT

藍小倩猶豫起來,眼睛斜斜看了我一眼,心想︰這人真猥瑣,如何能嫁給他‥‥‥

睇到呢句就笑了 :smile_o01: :smile_o01:

下集要殺四位夫人

有三位是明顯不怕被殺吧...

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-2-2 08:29 PM 發表 查看引用來源

有呀!嚟緊好多呀!結局還會揭露三姊妹的身世之謎!
WA! 期待喎 :smile_o06:

要把她們強姦至死!!!!

:smile_o01: :smile_o01:

看來D 浪人要精盡人亡 :smile_o04:

劉兄

剛剛留意到一樣野

雖然我D 日語都係半桶水,更加唔知明朝時代既日語係點 :smile_o05:

但我諗明朝時日語係唔應該出現「外來語」:smile_o01:

(不過相信眾讀者們係唔會注意到) :smile_o10:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-2-4 05:55 PM 發表 查看引用來源

吓!關於『來外語』的問題,:smile_45: 讓我想一想‥‥‥
哈~

因為以我所知二戰後先至有呢D 野:smile_o11:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-2-12 07:55 AM 發表 查看引用來源

事情是這樣的,有一位讀者回覆,認為以『和尚』作題材,會不會踩過了界,我很多謝這位讀者的回覆,因為正好給予我一個機會,談一談這兩集!
     於是,我作出了下面的回覆︰
     這一連兩集,以和尚為 ...
補返唔見左果個 post 先

劉兄胸懷實學,又學多左野了 :smile_o13:

前往最後回覆