上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
136  399.8k

引用:
原帖由 比立斯 於 2007-9-29 12:39 PM 發表
yoyo姐早晨~~~@_@估唔到你會咁早起身~
咁岩姐:smile_30:

引用:
原帖由 雷天使 於 2007-9-29 12:44 PM 發表

點解個個叫佢做yoyo姐嫁:smile_42:
小雷! 你恨唔到架喇:smile_34:

引用:
原帖由 stephie531 於 2007-9-29 12:51 PM 發表
又話尋晚會有既~~
樓主淨係係到同人打情罵悄~~
留意post既heading.. 係page 67呀!!

引用:
原帖由 比立斯 於 2007-9-29 01:11 PM 發表
你唔係約左人出街咩~@@""仲未出既~
我遲左起身.. 冇去:smile_42:

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-29 01:54 PM 發表

耶.....真紅女王發見(羞
咩呀:smile_45:

引用:
原帖由 比立斯 於 2007-9-29 02:20 PM 發表
哈哈~~~係咪琴晚睇ending~睇到~太夜訓啊~:smile_40:
唔係既.. 放假就想1日訓10~12個鐘:smile_30:

呢個故事仲未完既!!
仲有cindy既日記:smile_34:

輝哥! 你話真正既結局會私下話我知既:smile_30:
結果都係公開左:smile_40:

引用:
原帖由 tinalin 於 2007-9-29 11:44 PM 發表
最後佢同我講左一句"哀大莫於心死",就係甘我同sara就分開左,直到依家我都無再同佢聯絡。

呢一刻,引起我的共鸣。
cindy走咗啦,sara走咗了,但系sandy仍然系度
forssell427 ...
如果係咁.. sandy 只會變左1個代替品...

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-30 01:22 AM 發表

個ending道 都替替哋:smile_27:
我覺得只係朋友既陪姐...

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-30 01:26 AM 發表
唉=口=.....樓主係咪仲嬲我之前食左你個1000丫.......點解我都唔見 你會回我既...
嘩... 佢個個POST 都回.. 咪好唔得閒??:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆