上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
136  399.5k

# 927.. 今日又係9月27:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-27 11:44 PM 發表

代表你時候到了~~嘿嘿嘿
我又唔係9月27生日:smile_39:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-28 12:15 AM 發表

你吾係要我講埋d唔吉利既說話呀~~~~~仲有,交個任務比你。

如果听1000你網仲係未過1000,記得幫我霸住個#1000位
嘩!! 你咁樣.. 人地會以為我地有野

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-28 01:29 AM 發表

d人己經成日質疑
但事實係冇野!!:smile_34:

唔可以去得咁快.. 個#1000會冇左架!!

咁快就過左1000:smile_30:

引用:
原帖由 mathrewc 於 2007-9-28 02:03 AM 發表
講真果句, 甘我都信樓主同yoyo姐應該無野既.
不過yoyo姐男友會上來這兒嗎?
多數係成徵區~ 其他區就少:smile_30:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2007-9-28 05:48 PM 發表

:smile_30: :smile_30: 噤我係你邊個呢...:smile_30:
估唔到有人叫你做yoyo姐...
你係我朋友咋! 小雷!!:smile_30:

引用:
原帖由 呀曦曦 於 2007-9-28 10:44 PM 發表
yo  yo姐..你老闆有冇交代幾時返呀.........:smile_38:
我冇人工架:smile_45:

引用:
原帖由 垃圾虫 於 2007-9-28 11:15 PM 發表
開始比人笑緊la...:smile_42:
哈哈哈哈:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-28 11:41 PM 發表
我努力打緊字拉~~比d時間我拉,我己經打左2500字拉@@~~~~
俾心機:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆