人妻女朋友

收藏  |  訂閱
26  26.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:49 發表 查看引用來源

我自己覺得長時間冇搞唔係一個理由囉, 有d 人甚至愈耐冇俾人拮會愈姣添
去到一個點可以零前戲, 只要你一硬就自動分開對腳任你拮
另一個可能只要係男色都殺, 你唔拮我唔俾我含, 自己打飛機之後射落我個嘴我塊面 ...
蛇師姐係咪越耐冇會越姣嗰種女人?😍😍😍

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:05 發表 查看引用來源
多謝曬甘多位意見先🙇🏻
呢幾晚佢都有過嚟我屋企訓
咁當然有曳曳啦,其實佢真係太耐冇做啦,真係認真怕羞,佢年紀四字頭
每晚一齊瞓,我都會慢慢引導佢原來幾多幾容易濕同埋再小小嘅M底🤣所以呢幾晚
開始進入佳景俾我抄兩抄 ...
師兄開心性福到💪🏾

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:22 發表 查看引用來源

都覺得係最正就係佢有靚嘅腳趾😅
可以話係有晒我最基本夢寐以求人妻嘅優點
靚腳趾又識打扮人哋老婆人哋阿媽
仲要好配合我😌😌
不過佢離咗婚㗎啦😆😆 ...
有靚腳趾😱😱😱可以一睇嘛?😍😍😍🙏🏾🙏🏾🙏🏾咁高質,要好好撩番起佢啲性慾👍🏾👍🏾👍🏾

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 09:42 發表 查看引用來源

睇你有冇本事活到果一刻, 見證到本宮個姣樣囉
即係我所講o既姣, 係好耐冇得搞, 而終於等到有人捨得掂我果個moment
在此之前果段期間, 會脾氣特別暴燥, 郁d 就屌人老母
如果呢個階段已經嚇死左你, 咁只能夠講聲 ...
比妳屌完有得屌番妳獲勁都抵番哂😍😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-21 09:56 發表 查看引用來源
仲要屌得狠啲!😉
當然啦⋯如果唔係蛇師姐會唔夠飽😍🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:54 發表 查看引用來源

哇講得出 "Morning Q好緊要"
呢位女士係發自內心o既淫囉, 以後有排你受啦
蛇師姐,morning q 真係好正架🥰😘

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-21 11:31 發表 查看引用來源
呢啲仲正平時個樣串串貢又惡到仆街嗰d
到夜晚就係我報仇嘅時候好有征服感
之前嗰X就係呢種😆😆
話說琴晚女友好攰訓左先之後我上床訓整醒左佢..其實都冇諗過搞嘢㗎喇見佢咁攰
不過佢-醒咗當然就🤣我諗我真係開大左佢胃 ...
嘩!師兄!你女朋友堅餓,、堅淫💪🏾好性福🥰👍🏾

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-21 12:15 發表 查看引用來源

係呀…佢都幾淫開始慢慢發覺佢
一路屌一路話我支野好硬又大
發覺佢愛不釋手成晚揸住我支野玩
又乜都願意試吓玩
同埋都肯學嘢😌
其實而家到我好撚攰🤣🤣🤣🤣 ...
WOW。。。聽到都硬哂😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 13:24 發表 查看引用來源

大部份女人身上都有個按鈕, 只係位置因人而異
按中o既話, 嘿嘿嘿嘿就好似你而家咁囉
蛇師姐個制係咪已被長按架啦?😍😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-23 18:45 發表 查看引用來源

可能係生出嚟果一刹那一路著到而家😁
原廠設定咗😂

前往最後回覆