你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
39  37.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 20:19 發表 查看引用來源
自己屋企,對方屋企,朋友屋企,辦公室,會議室,度假屋,沙灘,沙灘橋底

國外就洒店,旅館,泳池更衣室,溫泉更衣室,山邊停車場,朋友屋企,帳篷 ...
嘩⋯蛇C姐,度度都玩哂咁滯🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 20:19 發表 查看引用來源
自己屋企,對方屋企,朋友屋企,辦公室,會議室,度假屋,沙灘,沙灘橋底

國外就洒店,旅館,泳池更衣室,溫泉更衣室,山邊停車場,朋友屋企,帳篷 ...
泳池更衣室,溫泉更衣室?😳😳😳唔分開架咩男女?😆

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 07:56 發表 查看引用來源
你哋曾經喺乜嘢地方做過呀
公園滑梯、停車場、本地同外地酒店、對方屋企、自己屋企

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 22:38 發表 查看引用來源

有 family 更衣室俾人一家大細齊齊用果隻
哦⋯👌🏾👌🏾⋯細佬見識少🙏🏾😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 06:00 發表 查看引用來源

咁其實好多地方都有o既, 不過hk 我地唔會o係入面搞

最多都係口爆
蛇師姐口技肯定好勁🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 07:09 發表 查看引用來源

叫做啜到出o黎咁啦

"好口技" 最大o既用途, 只係面對新partner/ 散餐時候用o黎晒命同impress 人
真係懂得同埋享受幫人口交時, 你會想慢慢o黎+想對方唔好射住

ps 上面果個 "懂得" 指o既係 why 而唔係 how
明冇 ...
yes madam 💪🏾😂歎到師姐妳啲口技嘅話真係幾生修到😍🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 12:47 發表 查看引用來源

人生唯一一次露營, 係好多年前去袋鼠國
老公係海龜, 龜頭好大果隻 返o左o黎多年但果邊仲有朋友, 耐唔中會返去行吓同探班friend
飛去澳洲露營都幾搞笑囉, 真係衣櫃有乜都要帶走咁滯, 出發果陣年底天寒地凍去到 ...
嚟完m啱啱好⋯可以大戰兼內射😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:29 發表 查看引用來源

營地係有地方沖涼, 睇你自己要唔要去啫
海龜懶得著返衫出去除衫沖完又再著返衫返o黎, 所以幫佢啜乾淨d 囉

至少唔駛用套, 冇o左果種油淋淳o既感覺勉強唔沖都得

所以朝早先話習慣吞精好處多多 拮完啜返晒吞 ...
師姐言之有理,沖涼都慳番😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:35 發表 查看引用來源

冇射入去可以唔洗都得o既
一係再俾佢奶吓, 冇精液佢都唔會反感o既
再唔係用濕紙巾抹一抹
咁我會揀奶番亁淨個妹🥰😘

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 07:07 發表 查看引用來源
我的話是家裡 老公辦公室最多 外遊時的酒店房間如果不算那就只有一個了 那就是很多很多年前在上海的一家溫泉旅館
他訂了一個超大的房間 偌大的好幾個浴池更衣室和淋浴間就只有我們兩個人享用

大窗外的世界下著 ...
師姐同老公係咪掛住做愛冇得出去食好嘢?😂

前往最後回覆