上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
242  4.5m

回覆 7343# 月影偷情 的帖子

我又跟你去旅行😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 14:38 發表 查看引用來源
各位好耐冇見,咁耐冇上嚟大家有冇掛住我先?呢段時間其實發生咗好多嘢,總之就一言難盡啦。

簡單啲嚟講,生完小朋友之後,我同老婆越嚟越多磨擦。先係喺湊仔方面大家處事方式有磨擦,大家覺得大家都唔appreciate對方嘅嘢。之後 ...
原來師兄發生咗咁多嘢😢🙏🏾

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 14:45 發表 查看引用來源

如果唔係都唔會忽然間冇上嚟啦,我嗰鋪癮要忍住,大佬你估易咩
明白⋯明白🙏🏾

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 17:22 發表 查看引用來源
同佢相處耐咗,了解佢多咗先開始大膽啲,逐步逐步慢慢開始偷影佢。有時喺佢到過夜會有機會影到啲佢比較著得小布啲嘅相。呢2張係佢換換吓衫佢收到屋企人message嗰陣俾我喺後面影佢個pat

https://i.postimg.cc/JzJbBXLF/H ...
女女個PAT同條腿好得吓喎😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 15:20 發表 查看引用來源
幾好呀!pat pat應該幾好肉地!後入應該幾正!😉
冇錯⋯冇錯,個patpat好正😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 15:46 發表 查看引用來源

一開始走光就唔敢影啦,不過離遠影吓佢對腳都安全嘅。

呢幾張係啱啱識佢嗰陣影。嗰陣同佢都只係客嘅關係。嗰日同佢搭地鐵嗰陣好迫,佢覆緊啲重要message又要顧住個仔,嗰陣啱啱到旺角有好多人準備上車。咁我好心諗住 ...
雙西脹卜卜⋯手感一流啦😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 18:01 發表 查看引用來源

加埋瑜伽褲真係好正,脹卜卜,好柔軟同暖笠笠,同埋真係隱約feel到少少笠笠哋
如果唔著底底而有多毛嘅話,吾知會唔會連啲毛毛嘅外型都輕輕現出嚟?😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 17:53 發表 查看引用來源

多,不過唔會太長同唔會覺得好亂
wow⋯多毛添😍😍😍正😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 17:22 發表 查看引用來源
同佢相處耐咗,了解佢多咗先開始大膽啲,逐步逐步慢慢開始偷影佢。有時喺佢到過夜會有機會影到啲佢比較著得小布啲嘅相。呢2張係佢換換吓衫佢收到屋企人message嗰陣俾我喺後面影佢個pat

https://i.postimg.cc/JzJbBXLF/H ...
咁樣影個patpat重正😍勁想推😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:43 發表 查看引用來源

我都有探討過,佢話咁我識佢嗰陣佢先啱啱同緊佢老公鬧離婚,之後都大部份時間俾我溝緊。所以冇第2個男人。咁我同佢一齊嗰陣又唔覺佢同人message同講電話,所以應該都真係冇嘅。

佢ok水啦,正常咁囉,不過佢好容易濕 ...
可能再耐啲會多番水😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆