上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
219  130.7k

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 16:43 發表 查看引用來源
係兩姊妹一樣咁餓,家姐吞完精啜乾淨,見我重半硬都會即刻坐上嚟,一路搖一路啜住我粒Lin 係咁瀬,通常都俾佢成功爽多次🤣
嘩⋯師兄好性福😍👍🏾咦⋯咁即係家姐起碼每獲兩次起跳?😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 16:49 發表 查看引用來源

唔係,佢次次都會舉起三隻手指話要三次🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
WOW。。。家姐極度大食,正呀😍😍😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 16:48 發表 查看引用來源

咁又唔會,我都好爽,射完又唔使郁,又有視覺同肉體刺激,真係硬得耐啲,尤其睇住家姐咬唇個肉緊様😆
佢叫得勁大聲?😍😍😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 17:02 發表 查看引用來源

家姐唔止叫得大聲,重喜歡叫救命,同屌死我喇
WOW。。。正呀😍😍😍聽到哩啲叫聲都格外興奮😍😍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 17:03 發表 查看引用來源
聽到女人咁叫,屌都屌得大力啲!😬
冇撚有錯😍😍😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 17:54 發表 查看引用來源

家姐係咁,家姐之前我都屌過兩個40幾嘅,又係可以屌埋後門,有一個直頭喜歡帶套插入後門個吓痛嘅快感,一插佢就大聲呻吟,佢話後門個位hi到佢閪窿個G點,所以係第一下入個下痛,之後就好爽 ...
插菊花好似好正咁喎😍😍😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 18:07 發表 查看引用來源

自動波全部都係40幾以上。
其實家姐隨時都可以破佢後門處,佢係口不對心,口就話唔好,但成日都比我玩佢後門,我而家想調校到去自己坐上嚟俾我插後門,咁之後佢M到我就可以名正言順屌佢後門🤣🤣 ...
師兄⋯等你好消息💪🏾💪🏾💪🏾

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 18:26 發表 查看引用來源

我覺得插菊花正其實係喜歡睇條女嘅反應,睇佢好hi嘅樣,係度呻吟,大力揸住張床單好肉緊咁嘅樣,因為屌後門得個緊字,我自己覺得冇乜feel,所以如果條女唔享受我係唔會屌佢後門 ...
我都勁想睇哩種反應😍😍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 18:29 發表 查看引用來源
我都鐘意望女人high到好肉緊果個樣,包括扯枕頭或者床單!😉
冇錯呀師兄⋯哩啲反應正到無倫😍😍😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 18:38 發表 查看引用來源

我鍾意屌後門就係喜歡睇啲女有呢啲反應,睇到好撚興奮,然後就會一路捽佢豆豆同大大力抽插佢,睇吓佢仲會比啲咩反應出嚟🤣
越睇越想試😍😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆