上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
219  131.0k

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 11:08 發表 查看引用來源

其實好多人妻都好好功夫㗎,佢哋唔出聲扮唔識係想睇吓我哋男人嘅喜好,同埋會唔會理佢哋感受,如果知你會care 佢哋,咁佢哋就會好好配合,因為佢哋好多乜都試過,所以好肯玩,尤其射完之前攬下佢哋,錫下佢同打下車輪(口爆完例外,錫臉 ...
事後車同咀我都會架😆😆😆

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 13:17 發表 查看引用來源

係,最緊要學咗即刻用到,哩個先知自己有冇學以致用🤣🤣
我都知呀😫😫😫

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 13:16 發表 查看引用來源

都幾年,真係邊學邊做🤣🤣,條女重要好好,叫我去出面再識啲女去練習,佢話唔介意😉
堅定流⋯有冇咁好嘅女友?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 13:18 發表 查看引用來源

事後車係基本,但口爆完就真係唔會
哩樣堅👍🏾👍🏾👍🏾😂😂😂

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 13:30 發表 查看引用來源

其實而家可以去Partyroom 我知好多人妻會去,我之前嗰個都係partyroom 識
嘩⋯好得喎😱😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 13:34 發表 查看引用來源

師兄,我冇講過係女友🤣可能你誤會咗,本身個人妻係離咗婚嘅,都係想搵個伴最緊要啱同夾,所以都冇明確要一段關係,佢話最緊要大家尊重同開心,分開唔使講明,大家唔搵就知咩事,不過佢講過如果唔搵就以後唔好搵,因為佢唔想有一個係 ...
👌🏾👌🏾😅唔好意思🙏🏾😅我又學到喺C兄身上學到嘢🙏🏾💪🏾

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 13:38 發表 查看引用來源

睇相你點都估唔到佢40幾啦
4X😱😱😱堅唔似😍😂

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 14:01 發表 查看引用來源

條女唔介意更係刺激下先啦,之後都送佢返屋企慢慢屌
哩張相應該成熟返啲
好撚索囉🤤😍莫講話扑,識到做FRIEND都開心😍😂條腿又白又滑,啲腳趾重好靚😍😍😍

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 14:37 發表 查看引用來源

條腿真係堅白滑,腳趾都係好靚,當晚就係因為佢對腳所以忍唔住要去gathering 先
識貨呀師兄💪🏾💪🏾💪🏾

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-2 14:30 發表 查看引用來源

離咗婚更係一個人住,對腳一般啦,影相角度問題,但係皮膚指數爆燈,佢用好多錢保養,佢用牛奶浸浴㗎,重要唔知係咩國家嘅牛
一個人住方便呀😎吾係喎,對腳堅得😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆