上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
534  316.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 21:40 發表 查看引用來源

唔係吹水㗎佢對腳堅得😍所以我點解咁鍾意女人著高踭鞋同我扑嘢🤫🤭其實玩腳好好玩,紅顏對腳係靚過我老婆
咁嫂子對腳又有冇得睇呀?😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 00:06 發表 查看引用來源

佢對腳普普通通咋睇佢對波同pat pat正d
睇吓都好架😍😍😍😂😂😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 15:23 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-24 15:18 發表 查看引用來源

回彈力一流,而家佢吾止白皮膚仲係好滑,過多兩年就唔知🫢 [/quote
回敬師兄一張紅顏長腿😜😜 ...
條腿好正😍😍😍

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-24 14:53 發表 查看引用來源

大家覺得如何
個PATPAT好正,勁想推😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 15:36 發表 查看引用來源

回敬師兄送上一張老婆對肥奶相🤭🤭
嘩。。。對奶跌咗出嚟啦😍😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 16:18 發表 查看引用來源

冇,特別我老婆係好唔鍾意玩菊花,如果要玩得SP會接受
咁最後嗰個開發到玩菊花未?😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 16:11 發表 查看引用來源

基本上老婆同sp口技都好好,什麼69式都無任歡迎,紅顏最初比較怕醜唔係好接受69式,後尾玩落咗都好接受,不過佢同我吹嘅時候係真係好細心,教導下佢都好好 ...
69好。。。69正😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 23:19 發表 查看引用來源

未呀我麻麻呢樣嘢不過一次好偶然嘅機會,我屌過一個50路(年紀大過我),第二次(我只係屌咗佢兩次)佢幫我吹吹下就有幫我舐菊花,不過我唔係好受落 ...
師兄連50路都食埋,勁呀💪🏾都係人妻嚟?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 08:07 發表 查看引用來源
一啲都唔勁,應該話我畀佢食😓😓
件事發生喺年幾兩年前,個女人而家應該54歲,已經做咗人哋阿嫲,40頭嘅時候離咗婚有兩個仔,外貌身材都普通,不過識得裝扮嘢,所以睇落唔似50路更加睇唔出佢係一個性飢渴嘅大淫婦
我喺酒吧 ...
好。。。你做嘢先👍🏾🙏🏾

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 11:22 發表 查看引用來源

簡單講下佢啲外形同背景先
呢個女人好細粒,外貌係啲良家婦女型靚就一定講唔上,平時都有打扮有化妝,中等長直頭髮刻意扮到自己後生啲,戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼,驟眼睇落去一啲都唔淫(應該話師 ...
師兄。。。等你update埋下半集👍🏾🙏🏾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆