上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
534  315.9k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 11:22 發表 查看引用來源

簡單講下佢啲外形同背景先
呢個女人好細粒,外貌係啲良家婦女型靚就一定講唔上,平時都有打扮有化妝,中等長直頭髮刻意扮到自己後生啲,戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼,驟眼睇落去一啲都唔淫(應該話師 ...
戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼👈🏾👈🏾👈🏾哩啲做正呀,平平凡凡咁,但可能內裡好淫😍👍🏾😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 12:40 發表 查看引用來源

簡單啲講,根本係如狼似虎又性飢渴,落去飲嘢鍾意群埋班男人堆,但係又要扮高竇,眼角又高又唔想cheap但係又閪痕
痕就啱feel啦😍😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 12:52 發表 查看引用來源

佢見過我同sp飲酒幾次,其實佢妒忌心好重,佢曾經同我講sp係一個大波淫婦唔啱我😂🤣我同佢講話只係朋友我梗係唔會同佢講真相啦
點解我話佢好主動,對我有好感,其實想擒我係有原因嘅
有一次我喺酒吧間細房同生意上嘅拍 ...
直頭想摟屌啦😍😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:15 發表 查看引用來源

得閒講咗第一次畀你聽先啦
期待聽第一次🙏🏾😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:32 發表 查看引用來源

佢覺得sp係大陸妹,係有目的,係出嚟玩嘅
佢就唔同,佢想做人哋女朋友,佢覺得自己好良家好清高,唔係濫交,唔係係人都屌得,佢講大把人追佢😂🤣係佢揀擇啫😂🤣我講完都覺得好笑 ...
😂😂😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:39 發表 查看引用來源

佢絕對係咁諗佢覺得自己好有market添😂🤣
聽師兄你咁形50路,佢都似覺得自己重有市場😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:39 發表 查看引用來源

佢絕對係咁諗佢覺得自己好有market添😂🤣
師兄你有冇拍過佢照?😂😂😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:48 發表 查看引用來源

冇,不過佢之前曾經send過佢著住內衣褲嘅相畀我,係喺度扮曬嘢話佢今日買咗新嘅內衣褲問我靚唔靚?嗰啲唔係乜嘢特別性感嘅內衣褲不過係托起佢對嘢😂🤣我求其搭q佢幾好呀😂🤣
不過我跌咗個電話冇曬嗰啲相 ...
oh。。。太可惜啦😮‍💨😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:51 發表 查看引用來源

佢擺明痕到爆性飢渴到爆,佢成日話當我細佬,其實一直都想擒我
佢對我好好㗎,請我食飯飲酒,就算見我喺酒吧都會買盒滷味入嚟畀我,見我因為工作煩惱都不得了又開解我我同佢飲酒食飯傾計我覺得好煩,因為佢淨係講埋啲師奶 ...
扮哂佢係你條女,等佢兩個姊妹羨慕吓,佢重係有吸引力🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-25 14:00 發表 查看引用來源
好明顯啦!😬
😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆