噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
30  26.8k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:20 發表 查看引用來源
多毛??😳😳😔
都係呀⋯不過再多啲會梗加正😍😍😍有毛好好奶😍

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:19 發表 查看引用來源
嗰陣啱啱一齊嘛

睇完相未
睇完就刪

見到之前有個發情小狗post
個師妹身材好好
睇哂啦⋯準備起機😂😂😂

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:27 發表 查看引用來源
如果我都多毛,你真係見得女人少。
有時做gym係更衣室,見到啲其他女人,有啲啲毛多到,差唔多成隻包曬
👌🏾👌🏾😂

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 10:12 發表 查看引用來源
不過真係奇怪,老公嗰晚真係冇掂過嗰兩個技師。
淨係叫我兩個技師服待我。
而佢都係淨係搞我!
呢樣真係令我幾開心,佢真係好錫我
咁咪好囉🥰😘

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 10:07 發表 查看引用來源
其實做乜都冇所謂,只要開心就得。
不過底線係,唔可以搞我pat pat
菊花係禁區?😆

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:54 發表 查看引用來源
吞同口爆
好耐之前佢試過唔小心喺我口入邊射咗,我lur都lur唔切,仲作嘔。
之後佢真係想射,佢最多都係射落我個波度,有時唔小心可能射到少少頭髮。
咁佢都唔係特登嘅。 ...
我中意射喺啲妹毛到😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 14:01 發表 查看引用來源

御夫, 湊仔, 同管治團隊甚至治理國家有時候道理都係一樣
有d 野你禁都禁唔o黎, 但禁唔o黎唔等於要躺平同放任, 而係有限度有節奏咁排壓

完全放任自行, 情況會一發不可收拾, 然後悔之已晚
揸太緊捉太嚴, 又會道 ...
蛇師姐⋯不如妳將所有妳喺188嘅留言出本書,等我地畢生受用🤣🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 18:07 發表 查看引用來源

找男人 wtf?
你咪陷本宮於不義呀😑
我只不過係話,如果萬一老公都要果種技師服務,咁我自己都要加入,
一來自己都在場好多野放心好多😁
二來有競爭式嘅性愛聽落有d刺激
三來本宮對皇上嘅床技有信心,就算d女俾佢搞得欲仙欲 ...
完全明白師姐意思😆😆😆

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 19:00 發表 查看引用來源
如果佢嗰陣問我,我high到咁款,好可能會
但清醒之下實唔得
師姐嗰時緊high啦,上下都歎緊🥰😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 07:23 發表 查看引用來源

你又唔好咁講 我d 技倆咪又係網上咸片睇返o黎, 仲要係免費果隻
只要屋企有internet 既人都睇得到學得識

剩下o既只不過就係多觀察多留意對方喜好, 逼自己做多d, 習慣佢接受佢克服佢 ...
蛇師姐果然係性愛專家🥰🤣

前往最後回覆