上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
534  316.2k

引用:
原帖由 tommy414 於 2-5-2024 11:28 發表 查看引用來源
泳褲條帶有啲粗,對奶又遮得有點多,師兄要再努力調教下先得🤣🤣

師兄好高要求😆😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2-5-2024 11:23 發表 查看引用來源

我老婆同sp都好大波㗎🤭🤭
係呀。。。係,兩位都勁大波😍😍😎師兄今日咁晏先浦頭嘅😆😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2-5-2024 16:26 發表 查看引用來源

咁呢個斯文人妻🤭又要點調教呢?🤭
WOW。。。對腳好正,有排玩😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2-5-2024 19:11 發表 查看引用來源

師兄佢可以啦,又唔算高得果五呎三,四吋,所以佢平時返工多數遮實曬對波,費事成日畀人撩話佢廟細燈籠大🤭🤭
哩個高度抱起嚟屌就冇撚得輸😍🤣

引用:
原帖由 mm28 於 3-5-2024 10:55 發表 查看引用來源

個樣唔靚,識得打扮外表又風騷又姣,身材一流,大波腰幼腳幼,籮柚適中
真係有啲性趣㗎🤣
師兄落力啲啦,咁又多個食吓架啦😂😂😂

引用:
原帖由 mm28 於 7-5-2024 15:36 發表 查看引用來源

ok啦起碼唔會煩,我前兩晚先同佢攪完🤫🤫
又同SP大戰嚟?佢又濕到淋哂啦🥰🤣

引用:
原帖由 mm28 於 7-5-2024 18:03 發表 查看引用來源

sp雖然係淫蕩,但係識咗我之後真係玩少咗好多,佢以前嗰種格真係唔驚冇人扑佢🤫🤣
佢嗰班姊妹好好感情好齊心㗎,就算佢哋邊個偷食或者出嚟玩都唔會爆響口
佢真係幾淫㗎,好多男人都鍾意玩呢啲 ...
嘩。。。勁大波😍

引用:
原帖由 mm28 於 8-5-2024 17:49 發表 查看引用來源

我調教過嘅女人🤫基本上大部分嘅嘢都玩得,除咗玩後門🤭好似sp咁,口交、69、乳交、口爆、顏射、性玩具、角色扮演、唔同花式嘅性交基本上樣樣都得
近期SP鍾意學我老婆打扮成熟啲(其實佢嘅年紀大過我老婆少少)又玩多咗黑 ...
對腳好正😍有排玩😍

引用:
原帖由 mm28 於 8-5-2024 21:16 發表 查看引用來源

呀嫂肯玩肛交好開放
咁師兄你啲女女肯唔肯玩後門架?

引用:
原帖由 mm28 於 9-5-2024 00:02 發表 查看引用來源

之前我曾經買過一個小型嘅肛塞,諗住返嚟同老婆玩,我唔係諗住同我老婆肛交(因為佢一定唔會接受)只係諗住塞住佢後面然後喺前面插佢,我老婆一見到即刻唔肯玩,佢話因為如果佢畀我塞佢後面,我一定會想試下同佢肛交
後來我 ...
都話師兄你粗大架啦💪🏾勁💪🏾🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆