上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
76  14.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:22 發表 查看引用來源

你錯了
點解要買咁短, 就係俾佢一路推一路打而唔係打完先推嘛
長籐條有好多, 但近到插住o係我入面時果d 用唔到力
🐍師姐果然識玩⋯雙重興奮😍😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 10:24 發表 查看引用來源
-路推都一路用間尺咁激,我只會用手打!😬
我都係用手打😂😂😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 10:37 發表 查看引用來源
大家都係咁!👍😬
👍🏾😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:44 發表 查看引用來源

體能鍛鍊嘛
高潮左幾次開始攰, 於是好似人地騎馬咁想隻馬跑快d 咁
老公跪o係度咩都唔駛做淨係拮入o黎, 要本宮四腳爬爬自己出力向後頂
一慢落o黎佢就大力啪我屁股一下, 到後面就快射果陣係又啪唔係又啪
其 ...
🐍師姐爽到爆啦⋯咪整濕哂張床😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 12:28 發表 查看引用來源

其實如果有個女人, 已經開到聲話好想俾你折磨,
你唔駛怕整痛我可以出盡你全力打我, 咁樣我會更high更刺激
作為男人係咪都仲係咁難打得落手呢?
我係架⋯要憐香惜玉嘛🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 13:12 發表 查看引用來源

所以就唔得o左囉
對我地呢d 貪得無厭姣到出汁又五行欠打o既女人, 要o既係男人o既全部power  
插得冧係有技巧, 射得多味道濃係有男人味, 打得痛係有力量
我地全部都想要晒
憐香惜玉可以o係其他場合進行 ...
貪得無厭姣到出汁又五行欠打o既女人」👈🏾👈🏾👈🏾係咪真架?😂😂😂係打patpat哩方面要憐香惜玉啫😂其餘嗰兩方面就奶力都出埋😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 18:36 發表 查看引用來源

奶力OK,唔好射出嚟都好似牛奶咁水汪汪就得啦😆
本宮中意有texture 嘅,kick住喉嚨都冇相干🤣🤣
我都杰架🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 06:22 發表 查看引用來源

向皇上暗示要佢唔好憐香惜玉o既辦法好多, 簡介一二:

最基礎做法, 就係同抽插一樣, 每一鞭打落o黎之後keep 住嗌 "再大力d", "俾我"沿用SP 先生教果套, 向綑綁說不, 明明可以縮可以用手擋就係唔做, 主動配合[* ...
WOW。。。有🐍師姐哩種老婆堅有情趣🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 09:16 發表 查看引用來源
既然你都係呢度常客咁本宮返番o黎自己個po 講啦, 費事霸住人地地方
尋日就係好例子, 朝早皇上啤到我行睇住我著住絲襪先俾我出門
本宮估計, 係因為前日冇搞過佢, 條友已經諗住尋日放工返o黎必須要搞o野

皇上其實 ...
🐍師姐放任何相都like爆⋯琴晚同老公玩得好過癮喎😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 10:55 發表 查看引用來源

次次都咁過癮o架啦
咁又係⋯獲獲都咁過癮⋯真係好性福🥰😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆