上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
76  14.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 11:23 發表 查看引用來源

五行欠打呀嘛
前戲係其一, 其二係真係有犯錯令老公唔happy 果陣, 其三係健身大會
結婚o既時候對自己同對老公立下o既誓言, 我一定要定時俾佢籐條伺候,
迫自己承認同永遠記住我係佢附屬品o既身份同埋絕對絕對唔 ...
好深奧呀😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 06:15 發表 查看引用來源

射射
角度問題啫, 專登坐到就快跌落地咁滯先影到咁o既效果
🐍🐍妳點坐、點影都係咁正架啦😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 09:24 發表 查看引用來源

Watch this space

本宮有個會要開, 陣間返o黎心情好o既話再睇吓有冇o野可以放上o黎分享
好呀⋯好呀😍😍😍快啲開會先啦⋯等妳😘😘😘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 09:24 發表 查看引用來源

Watch this space

本宮有個會要開, 陣間返o黎心情好o既話再睇吓有冇o野可以放上o黎分享
🐍🐍心情如何?😍🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:06 發表 查看引用來源
咁中意腳呀啦, 聞到未呢 40145695

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動? ...
吓⋯我冇時冇刻都想架喎😍🤣🐍🐍對腳真係一流😍😍😍尤其啲腳趾呀😍😍😍勁想該隻逐隻慢慢啜🤤🤤🤤

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 13:08 發表 查看引用來源

當時果個狀態有d 難啦
淫得o黎總要有d 公德心, 赤腳踩過地板咁耐本宮唔會要人啜o既
搞o野之前我會一直著住拖鞋 -- 弦外之音應該聽得明啦卦
唔怕⋯🐍🐍對腳咁正⋯踩咗屎都照啜,照錫😍😘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 13:14 發表 查看引用來源

咁講你不如直接啜屎咪得囉
咁又吾同⋯要連埋🐍🐍啲腳趾一齊啜先開心😍🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 14:02 發表 查看引用來源

問題係本宮會唔會因為咁而去踩屎呢

我要求好高o架!
先奶我腳底, 啜前腳掌, 然後先再啜我腳趾, 逐隻逐隻品嚐完先到腳趾之間o既空隙伸條脷去舔佢
指定動作完成晒然後就准許你自由發揮隨便玩啦
痕癢同興奮係 ...
嘩⋯哩個套餐正呀⋯我願意為🐍🐍逐隻腳趾啜⋯奶腳板🥰😘雖然知道冇可能發生,但有得FF吓都已經HAPPY😍😘

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-13 02:05 發表 查看引用來源

放假訓醒morning Q.

小朋友一歲之前食好多快餐. 🤣🤣
咁師姐妳最近有冇大戰或MORNING Q 呢?🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 06:15 發表 查看引用來源

咁一歲之後呢?

老媽子有次同我講, 話本宮細個果陣時不時半夜三更醒左會自己走入佢地房然後訓上佢地張床
有時佢開始果陣都唔知, 第二朝醒左先忽然見到點解床上多左一個人
之後諗返如果唔係半夜而係佢地o岩o岩 ...
咁🐍🐍有冇被撞破過?🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆