上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
534  315.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-21 19:42 發表 查看引用來源

咁又唔係嘅,我有一個唔算得上sp不過係我紅顏知己,佢對波比起我老婆同sp真係爭咗兩三個碼,我咪一樣咁鍾意同佢訴苦唔好成日誤會我淨係揸大波先得㗎😂🤣 ...
師兄,你個紅顏知己?😍😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-21 19:58 發表 查看引用來源

係呀,又係離左婚呀,好細咩?
都唔細🥰有冇嚟過哩個?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-21 22:56 發表 查看引用來源

呢個紅顏知己我識佢耐過sp好多,同我好傾得埋,我好唔開心嘅時候就會搵佢,佢係非常飲得嘅
佢既婚姻仲要比sp差好多,佢好後生同佢老公係大住個肚結婚嘅,佢老公係一個仆街古惑仔對佢差到唔恨,佢一直忍辱負重湊大個仔,佢 ...
哦。。。明白👍🏾咁而家嚟計SP同紅顏知己邊個索啲?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 08:00 發表 查看引用來源

完全唔同,講樣貌sp索啲,紅顏知己就真係住家少婦feel同紅顏知己扑嘢感覺上係你屌緊隔離屋個師奶,同埋嚴格嚟講紅顏知己都係畀我開發咗
下面嗰張係紅顏知己 ...
都可以嘅🥰👍🏾...同阿嫂、SP比係差少少😄🥰

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 11:59 發表 查看引用來源

其實紅顏身材都唔係差,當然唔可以同我老婆嗰啲大奶去比,可能我揸慣大波有時呢啲cup手波同埋同埋住家少婦味道,屌起上嚟係另一種感覺🤭🤭
哩張影到佢好嗱大😍😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 12:13 發表 查看引用來源

其實cup手波加埋佢有長腿係另一種感覺,就係你屌緊一個有啲怕醜嘅良家婦女🤭🤭
其實都開發咗佢平時多啲打扮,著多少少性感啲嘅衫例如低胸少少著多啲短褲show下長腿,玩下性玩具同性感內衣,因為無論之前佢老公佢男朋友 ...
哩位紅顏知己另有一番風味🥰

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 12:24 發表 查看引用來源

應該會,特別係佢比較怕醜插入果吓佢會夾得緊啲,要用個龜頭頂開佢,同sp嗰啲好似會吸你入去咁唔同
撐開嗰吓勁好FEEL😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-22 13:22 發表 查看引用來源
係呀!尤其是係呢啲良家婦女!😉
又怕怕羞羞。。。又好想要咁🥰😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 13:50 發表 查看引用來源

通常係隔過零兩個月約佢出嚟食飯或者飲酒,跟住又會有啲暗示,唔會sp咁食緊飯已經挑逗你
不過成日有同佢傾電話
你暗示佢想攪嘢?😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 13:53 發表 查看引用來源

我諗你講緊嗰張係我老婆🤣🤣
原來嫂夫人嚟嘅🥰😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆