八月二十三日陽光活力水著加唱k團

收藏  |  訂閱
11  1.9k

你問左肥圭未呀?
未問係度POST野出黎有D問題啵.
我覺得,有人用肥圭個名黎攪喱攪路囉, 如果係肥圭本人一定唔會係依度POST的..

引用:
原帖由 raymondhauch77 於 2008-8-12 04:03 PM 發表

佢知道架
佢知就冇問題喇,我都好耐冇上果邊了,因。。。。
一個7頭的關係。卡卡。。

引用:
原帖由 raymondhauch77 於 2008-8-12 04:14 PM 發表

我係原X民
一定唔係你喇,哈哈。。
果個好LIKE踏低人而抬高自己而溝亞王奇王其果件。。
不過果邊都冇左好多人了。。。
如"甘密基"果班都冇上。。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-8-12 04:21 PM 發表

邊個咁大魔力,令到你唔去CP:smile_41:
唔係唔上CP,不過CA有件部長計劃中,
食完就去下CP玩喇。卡卡。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-8-12 04:22 PM 發表

唔通係我識個個:smile_41:
一D唔奇,果朝我仲同佢嘈添(係169果邊既FORUM)。哈哈。
唔上169ONLY,唔係唔上CP,CP都會的。
有次我同女婿去飲完,我都幾屌地的,去左美X登SN,叫左個10式黎幫我沖涼ONLY,乜都冇做,沖完就叫佢走。
哈哈。。。。

引用:
原帖由 raymondhauch77 於 2008-8-12 04:27 PM 發表

你係 :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:
我咪係依度叫JACKEL既人囉。
哈哈,話時話,肥圭唔知有冇變到呢個樣,果陣HAPPY BAR果陣佢都幾FIT的, 
依家我估,有個大大大的肚了。。卡卡。今次我都想去,哈哈好9耐冇游水了。

等我問下CP女婿先,嘿嘿。。
如果佢得,預我地兩個,EMAIL就會下星期先SENT俾你,仲有。。依度留EMAIL好似。。
都係PM好了。。卡卡。。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-8-12 05:14 PM 發表

係CP,出名既琦琪(同音)無幾多個。

我識個個以前係梵仔既MAMI:smile_44:
哈哈,如果依家我就會。。有個麗字喇。
嘿嘿。。仲要疊字添。。

引用:
原帖由 保時哲 於 2008-8-14 01:27 PM 發表

狗吾狗刀會上去睇下架!嘻嘻嘻!
做乜都耐唔浦頭先..
唔通俾人私有化左..哈哈..
邊個咁好彩呀?
嘿嘿...

原X民... 有冇我識小小既人去呢,
如..電電呀, FRANKIE(長期糧尾)呀..果個時代既人呢...

前往最後回覆