[原創作品] (搬版重ok)同工人姐姐發生關係,之後....

收藏  |  訂閱
34  53.1k

引用:
原帖由 2016hk 於 2019-1-7 06:24 PM 發表 查看引用來源

唔似,你重有閒情约女朋友睇戲。
多謝尸兄留言,是的。昨天先同女友睇大黃蜂

屌!仆街!就係要射的臨界點之間,我死忍唔射住,咁難得有人肯幫我含丁,下次唔知幾時,而且這是口交第一次,我要留下難忘回憶,我都佩服我意志,佢真係想吹爆我,佢用另一隻手掃我袋底再慢慢掃去肛門,唉!唉!頂!咁撚舒服嘅,佢條脷狂轉我丁頭,個咀唇也頂留係丁頭上狂吸「絕」,另一隻手係條撚中間狂打飛機,呢幾個動作同時持續高速進行。其實我有少少怕口爆佢,唔知佢介唔介意,佢好似知我諗乜,佢抬頭望我笑一笑,示意我放射爆佢個咀。嘶~~!我不能再忍,我菊花一緊,patpat 用力一收緊,子彈已上膛,我一手捉住佢個頭借力向下壓,丁頭又隊入佢喉嚨深處,我十幾億精如火山爆發,一,二,三,四.....可能忍得太耐,射得特別多,就如大帥哥話齋,high 到噴汁。佢今次眼水鼻水一齊流,深喉兼口爆,一次滿足兩個願望。而Mia就慘慘豬啦,因為射完我仲回味緊唔記得我仲用力㩒實佢個頭,佢完全講唔到嘢,𠲖𠲖嗯嗯咁!再者頂住喉嚨黎射,我精液「一步到胃」我諗佢連吞的機會都冇。佢狂拍我大腿我先回過神,我鬆開雙手。佢抬頭望住佢由憐生愛,佢竟然係度狂流眼水。

引用:
原帖由 mich1694 於 2019-1-7 05:17 PM 發表 查看引用來源

咁樓主似乎係暗示緊你中左伏,被條賓威脅番轉頭,不外乎都係屈錢或者要樓主做她性奴,供佢洩慾。
兩者偕不

引用:
原帖由 蔚藍色的雨雲 於 2019-1-7 10:50 PM 發表 查看引用來源
完喇?!
有排都未,我哋最近先settle down 

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-8 07:34 AM 發表 查看引用來源
咁快無货😒
返工慢少少

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-8 07:34 AM 發表 查看引用來源
咁快無货😒
開工更新比較慢,我會努力💪🏻

我又賤冇關心佢,只問佢: Do you like my sausage?哈,明明佢標緊眼水,但佢仲笑笑口咁講:Yes, but You can be gentle to me。雖然係咁講,但佢笑起上黎個樣都幾淫,不過佢又喊又笑個樣又令我哭笑不得,又好似小孩扭計要買嘢,最後得逞好滿足咁笑返出黎一臉稚氣。Miaatrick your turn. I am getting wet already.

同我以前啲ex拍拖,十個有十一個都公主病,咩都要就晒佢,開波嗰時都安佢哋要求,但佢哋又冇咩互動都好似條死魚,唔講都以為姦屍!屌多幾次連我都覺得性冷淡。
今日偶然食個三十路賓賓,香討尸兄講得啱,起碼佢哋經驗豐富,識得點去享受性。
好呻完,繼續.......

頭先核爆咗佢個咀之後佢沖咗去刷牙,哈!諗下都好笑,就算幾enjoy都好,咁爆發我諗佢應該吃不消。
佢返過黎我示意佢坐係浴缸角落頭,張佢左腳橫陳缸邊,望真啲佢對腳都算長仲有少少肉地,本人就喜歡這種,唔中意骨「慘慘」。就由佢小腿慢慢向上錫到大脾同時另一隻手捉導彈,有時撥動佢乳頭、有時搓用力揸佢大波,佢開始發出呻淫聲,呀~~嗯~~!慢慢入狀態,佢合埋雙眼,我吻到佢蔭毛處,現在先發現佢妹妹原來咁漲卜卜,比我女朋友更立體。

引用:
原帖由 Fifa2015 於 2019-1-8 07:22 PM 發表 查看引用來源
仲未有?
盡力出,謝謝留言

引用:
原帖由 WINg29 於 2019-1-9 11:01 AM 發表 查看引用來源
快呀樓主
收到,盡力出。謝謝回覆

前往最後回覆